Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

“DA” și “PD” – pe aceeași platformă!

La două săptămâni după mitingul din 3 mai organizat de Platforma Civică DA, au apărut mai multe întrebări fără răspuns. Una dintre întrebările fără răspuns este: De ce Platforma DA a trimis mișcarea protestară în concediu pentru tot sezonul estival?

Mai nou, aud că DA va renunța și la „Marea Adunare Națională” anunțată de „Grupul de reacție” al Platformei DA pentru 27 august. Același „Grup de reacție” a stat ieri alături de un escroc recidivist în operațiuni de sprijin pentru tot felul de aventuri politice, pe nume Eduard Maican, într-un prezidiu al unei adunări, cică, a veteranilor de război la care i-a asigurat de sprijin pe cei de la DA. Asta după ce acum, o jumătate de an, îl asigurau de sprijin necondiționat pe Plahotniuc. Cei de la Platforma DA ar putea vedea din cele două reportaje ce „marfă” i-a vândut Maican lui Plahotniuc și ce „marfă” le-a „împins” celor din „grupul de reacție”.
Unii oameni mai naivi și în nesomn cronic pentru unitate a tuturor forțelor naționale, ar putea crede că cei de la DA nu au știut cu cine stau în prezidiu. Trebuie să vă dezamăgesc – au știut! De ce ei fac asta? E o altă întrebare la care vom găsi răspuns în curând. Acum, rămânem doar cu regrete pentru mulți oameni de treabă care se identifică cu Platforma Civică DA.

Vedeți aici reportajul despre sprijinul Uniunii Naționale a Veteranilor de Război pentru PD:

http://trm.md/ro/electorala-2014/veteranii-razboiului-de-independenta-sustin-pdm/

Vedeți aici reportajul despre sprijinul Uniunii Naționale a Veteranilor de Război pentru DA:

http://www.jurnaltv.md/ro/news/2015/7/19/veteranii-in-sprijinul-platformei-da-quot-10142285/

1 comentariu

  1. Costin

    am trait sa o vedem si pe aiasta ! Filat il acuza pe Juravschi de traseism politic ! poate isi face timp domnul Mocanu sa ne aminteasca si de “parcursul” omului politic Vlad Filat … gros soriciul porcului tovarasi !

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*