Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Din culisele celui de-al treilea război înter-mafiot!

Negocierile privind formarea noului Guvern sunt blocate. Motivul este că Filat vrea să fie (iarăși) Prim-ministru. Mai drept zis, un întreg grup de interese din spatele lui îl împing pe acesta să joace in-extremis: ori Prim-ministru, ori arestat de CNA-ul lui Plahotniuc.

La condiția scundă de om pe care o are Filat, lui nu i-ar trebui acest război, el mai degrabă ar accepta să se înțeleagă cu Plahotniuc pentru o funcție mai puțin influentă în Parlament, cu imunitate parlamentară și cu garanții de libertate. Grupul de interese, mai puțin influent altădată, l-a împins întotdeauna pe ticălosul ăsta spre bătălii de care „nu-l țin cureaua”.

Acum bicisnicul, lașul și scufundatul până peste urechi în promisiuni, trădări, crime și chiolhanuri, Vlad Filat, se zbate între pușcăria lui Plahotniuc și protestele stradale ale celor care îl împing la funcția de Prim-ministru!

3 comentarii

  1. Costin

    sa nu-si faca iluzii unii politicieni … cu o cota de credibilitate apropiata de zero in fata occidentalilor , clasa politica moldoveana nu va mai primi un euro fara de reforme profunde in toate domeniile … mai ales dupa ce s-a intamplat cu Grecia . deci nici nu mai conteaza cine va fi premier sau ce formula politica va fi .

  2. Costin

    trebuie spus ca Juravschi – fost PLD – nu e un parlamentar care trece de la un partid aflat in opozitie la unul aflat la putere … deci la ros de oase . ci tocmai invers … asa ca isteria lui Filat contra dizidentului nu are temei in nici un plan al coruptiei politice … iar de coruptie sa vorbeasca insusi Filat , e ca si cum Hitler ar fi trecut la iudaism . penibil fara indoiala !

  3. Costin

    … Filat nu e un pro-european convins in primul rand . el nu a dorit decat sa beneficieze de multele facilitati pe care occidentalii le-au oferit Moldovei … cred ca nu a uitat nimeni vremurile cand manechinul umplut cu paie facea de zor antecamera la fuherul-faraon Putin ca ultima si cea mai neroada sluga omeneasca … sau imitarea fanfaronarda pana la grotesc a aceluiasi tatuc moscovit . in fapt Filat dar si Lupu – un alt antecameregiu – au sabotat cu toate puterile parcursul european al Moldovei … totul a fost doar propaganda si sunet asurzitor de tromboane . reformele adevarate , cele profunde , au fost mereu amanate , mereu uitate , mereu ratate …

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*