Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

6 comentarii

  1. titus

    Dvs, domnule Mocanu, l-ati criticat la emisiune pe Taranu, cred ca Misin sau cel care-i sufla in casca, a hotarat sa se “razbune” pentru aceasta…

  2. Monte Cristo

    Ce dezamagiri Va asteapta,stimati,Compatrioti! cu aceasta “ratusca” muta,Maia Sandu!
    Credeti ca orbii,si copiii in povesti cu Zmeii!
    Am cetit atent CV,cum e moda acuma,sa te lauzi cu “diplome”.Nimic deosebit.O domnisoara,ca sute altele cu multe diploame.
    Ca a mai trecut si pe la Banca Mondiala?,nimic deosebit.La aceasta institutie mondial,au trecut si vor trece si mai departe “domnisoare” “mute”.Aceste “domnisoare”nu schimba mersul istoriei.Ele sunt bune pentru diferite petrecer corporative,iar cind le vine timpul,sunt parasutate,la bastina pentru a “slugi” interesele strainilor.Poate ma gresesc,dar vorba dramaturgului:-nu-mi plac oamenii,prea,prea…!
    despre invitati!? Niste “gunoi”politic! Mai ciugulesc si ei din “mina” stapinului!Noi! Poporul cum am fost “fututi” si “hotiti”,asa vom fi si mai departe.

  3. Petru

    @titus, cred ca Taranu era cel care-i sufla in casca 🙂

  4. Petru

    Totusi daca la serios, nu pot intelege de ce dl Mocanu insista pe Maia Sandu, pentru ca eu cred ca va sta acolo ca si Timofti si nu-i va permite nimeni sa faca mai mult decat i se va cere.

  5. titus

    @Petru
    Domnul Mocanu conteaza pe o rascoala a doamnei Sandu, asemenea rascoalei zeilor de pe Olimp, cand zeii s-au rasculat impotriva titanilor si i-au taiat “fuduliile” lui Cronos. Slaba speranta, doamna Sandu este un “functionar” in primul rand si numai apoi este o “rebela”. Functionarii fac cariera, ei nu sunt revolutionari, ei respecta “regulile” si metodele de activitate… Avem nevoie de un Tiberius si Gaius Graxus. De un tribun al poporului!!!

  6. titus

    In sec. II i.e.n. statul roman era macinat de luptele interne duse intre oligarhi(optimati) si plebe(poporul roman). Reprezentanti de vaza ai poporului roman au fost fratii Tiberius si Gaius Gracchus, tribuni populari, care au platit cu vietile lor tinere dorinta poporului de a se face dreptate. Au cazut in lupta. Oligarhii au incercat cumva sa “linisteasca” poporul construind un templu in cinstea zeitatii Concordiei(Bunei Intelegeri). Dar cand templul a fost gata, o mana cutezatoare a scris pe peretii templului urmatoarele cuvinte: “Nelegiuirea inaltat-a un templu al Concordiei”. Nu avem nevoie de “impacare” cu banditii. NELEGIUIRE INALTAT-A UN TEMPLU AL CONCORDIEI!!!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*