Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Plahotniuc către Filat: “Eu îs cap di lup în țara asta, blea!”

Filat va renunța în scurt timp la candididatura Maiei Sandu. De ce? Pentru că a reușit să-l scoată din echilibru pe Plahotniuc mai rău decât după scandulul cu Padurea Domnească.

Lui Filat i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost sunat aseară de Plahotniuc:

“Tu auz!? Eu îs cap di lup în țara asta, blea, tu încă n-ai înțeles!? Tu ai hotărât sî mă înșerci de minte cu Maia Sandu? Și-i cu putăneala asta, blea!? Tu crezi cî îi anul 2013? Tu crezi cî ti salveazî Jurnalu șî DA, cu mitingurili lor?! Tu ai nevoi di studenți pi 6 septembrie? Tu vrei prim-ministru șî mi-o baji pi asta sî mă sperii!? Eu vă arăt vouă revoluție! Ai sî stai cu Belostcinic într-o cameră! Tu pi…asu-le sî mă sperii pi mine cu revoluții!? Dacă vrei, îț găsăsc o camerî mai mare, în care sî încapi cu toți rectorii tăi! Tu ai sî fii audiat de CNA marți dacâ nu-ți vini mintea la cap!
Ieț rămas bun di la prim-ministru șî vinî pînî luni cu candidaturî normalî, tu ai înțeles!?”

Vom reveni!

14 comentarii

 1. Costin

  devine clar ca in asemenea conditii politice , Maia Sandu nu are nici o sansa de reusita in calitate de premier … daca mai ajunge premier , ca dupa cum se vede … nu prea .

 2. Costin

  se pare ca un dezastru economico-financiar devine inevitabil pentru tara …se vor lupta intre ei oligarhii , mafiotii si oportunistii politici pana cand crivatul iernii va pisca dureros din fundurile moldovenilor saraciti cu totul . apoi va incepe haosul si anarhia …

 3. Costin

  sevciuk estimeaza o cadere fara precedent a schimburilor comerciale ale rmn cu 40% dupa 1 ianuarie 2016! o adevarata catastrofa daca tinem cont ca deja exporturile transnistrene au scazut cu 25% … se pare ca regimurile oligarhice-mafiote de la Chisinau si Tiraspol merg spre apocalipsa tinandu-se de mana …

 4. Monte Cristo

  Gura pacatosului,adevar vorgheste!
  Dupa 7 aprilie 2009,cind la porunca Kremlinului,cel mai “frumos”dintre moldoboi,crescut in grajdul comunistilor a trcut in grajdul “democrat” de sorginte,tot moscovita.Ca doar “Dimon” era cirmacil democratilor moldoveni!Cit fariseism!Dimon,care pe timpuri a trcut stagierea la TV-RSSM si “platea” bani grei ca sa-i apara materialele cu numele lui,dupa absolvirea scolii KGB-ste din Mensk.Mai pe urma a fost parasutat la ambasada URSS la Bucuresti,ca sa supravegheze revolutia KGB-bista din Romania(1989).Ce coincedenta!Tot aceiasi scoala KGB-ista(Mensk) o va absolvi si marele democrat-liberal moldovean de Lapusna,dupa ce doi ani a vegheat frontiera de beton al URSS! Se zvoneste ca,Angelica de la PRO-TV,tot instruita pe la Mensk,pina in prezent ii lustrueste tinicheaua de granicer emerit al URSS! Mai tineti minte cine se afla la Bucuresti cu Dimon Diacov? Bravo! Iurica Leanca,si el verde democrat,chiar cu “orientare europeana”,la ordinul Lu Vovan Kremlevskii! Tot la ordinul li”Vovan”,Iurica se supara pe “sefu” verzilor si creaza propria formatiune-PPEM(daca e gresit sa ma corectati),In aceasta formatiune au fost parasutati toti cei “ratati” de “seful”verzilor, democratilor,liberalilor reformatori si de cei nereformati.Moskova lucreaza pe stinga,dreapta,centru,un fel de “fotbal” politico-moldovenesc total!”Vovan”,ca “pahan” general nu a uitat nici de elementul criminal si la propunerea “patanilor”de la “Orehovskoe OPG”,la delegat un fel de “smotreascii” peste toata coloratura politica din RM pe Vlad Plohotniuk!Pina in 2009,un necunoscut.Acest necunoscut,ea bagat in buzunarul sau,pe Dimon D,M.Lupu(cum au incaput doi metri in buzunarul piticului necunosct de Grozesti),iar peste trei ani si pe “haiducul”verzilor cu toata “partidul” si chiar pe unionistii liberali,defacindui in doua.liberali simpli si liberali reformatori!Acest “necunoscut”,care.la moment joaca rolul principal in acest spectacol,regizat de Vovan Kremlevskii,ii pune la respect pe toti asa zisii,cu potenta europeana.Ce timpuri frumoase se abatuse peste Tara si Popor,cu acele grandioase mitinguri,cu vectori europeni!!! Dar,intre mitinguri,”Patanii”puneau la cale JAFUL Secolului!Iar Poporul raminea cu o “morojna” si o “piva”!Astai soarta unui popor ingrat! In rest cred-ca Vova verzilor a luat niste “tablete”(pastile) si-i gata de munca,pentru un viitor european al poporului,ramas si fara itari si cu curul gol,si cu preturi la toate cele necesare zilnic.Poporul isi va asculta “Calaii” si va pasi cu pasi Cadentat spre un viitor luminos European!

 5. Monte Cristo

  Referitor la “papusica”verde,ce se uita in oglinda si se vede prim-ministra!
  Terminat-o cu iluzii-le! Fratilor! A mai fost un tinar de Hincesti,Loganesti,primu-ministru!Scolit in academia-verde in frunte cu deputatul Belostecnik!academician-rector!Ciar la asa hal ai ajuns tov.Academician,sa staai in “frunt” in fata unui contrabandist? Si cind-colo,era un fariseu cu “diploame false,cum e fals si Vova-verde de Lapusna!
  Acuma va gasit “papusica” cu “diploame” de doi bani si va o baga ca colac salvator al natiunii! Iluzii! Fratilor!
  Tragedia e in credibilitatea poporului in “icoane papuse”! FALSE,care,habar nu au,cu ce traeste poporul.Poporul,ghidat de diferiti farisei-formatori de opinie,este “fraierit” de fiecare data!
  Va propun sa-l aduceti pe Traian Basescu,prim-ministr,este european si cu o vasta experienta! La modul cel mai serios,E de a-l nostru si vorbeste aceiasi limba!Cu cetatenia nu e problema!

 6. Costin

  penibil,jenant,sinistru acest Ghimpu … “papusa” ii poate spune unei nepoate , cel putin ruda sa fie cu el si nu unei persoane cu studiile facute la Harvard … cum este Maia Sandu . da dovada de mojicie si lipsa celor sapte ani de acasa Ghimpu . desi aflat in opozitie PL , iata ca nu a reusit sa adune din electoratul plecat de la PLD … sa fie si vina lui Ghimpu?

 7. titus

  Imi amintesc ca marele scriitor ceh Jaroslav Hasek a incercat in cartea sa nemuritoare “Aventurile bravului soldat Svejk” sa dea definitia unui “basinos” si a unui “tartait”(traducere in romana de Vasile Vasilache). Ambele “definitii” sunt valabile in cazul bosorogului de Colonita. O marioneta a “Papusarului” poate gandi doar in termeni de “papuse”. Mai ales ca papusa Alina Zotea intra in Parlamentul RM din partea purtatorului de papion liberal, alaturi de Marina Radvan si Costea Tutu.

 8. coressi

  pentru unii comentatori curvărăsia politică este o calitate. Nu te mulezi pe cerinţe, eşti mai din topor şi spui verde în faţă ce crezi reprezintă o mulţime de puncte negre în biografia ta. La Plahotniuc totul e legal dacă se subscrie interesului personal în totală opoziţie cu Ghimpu, politician necizelat dar corect. Prin urmare, concluzia ar fi , mult mai periculos este un prost citit decât un tâmpit analfabet( vezi cazul titus)

 9. titus

  “Traiasca cretinismul cezaro-craiesc”-spunea Jaroslav Hasek in nemuritoarea sa carte… “Traiasca cretinismul statalist-moldovenist”- striga astazi Unchiul si Nepotul de Colonita, umbriti de Decoratia Casei Regale de Romania. Timpul trece, cretinismul indobitocit ramane neschimbat…

 10. Costin

  iata ca doua treimi – 75% – din fondurile acordate de Rusia autoritatilor locale secesioniste rusofone din Crimeea , au disparut in nisip … cred ca vorbim de o adevarata cultura mafioto-oligarhica la nivel mai general , pe unde dainuie cultura sovieto-ruseasca … recent opozitia de la Tiraspol il acuza pe Sevciuk de deturnare masiva de fonduri , majoritatea venite tot de la Moscova … la Chisinau unde puterea e in mana a doua partide filo-ruse PD si PLD , s-a evaporat un miliard de dolari … interesant !

 11. titus

  Este cunosut ca marlanul coressi este un agent FSB-ist, platit sa semene ura pentru romanii basarabeni. Cazul “coressi” este foarte simplu: un ticalos murdar la gura ca clozetul de la gara auto din Balti, unde coressi a cumparat peste de la “fratii rusi”, de care acest imbecil a ramas indragostit lulea, toarna zoi pe capul basarabenilor si murdareste pe orisicare. Este foarte dureros sa stii ca in Romania exista si lichele vandute lui Putin. Dar putoarea de misel il da de gol, asa ca astupati-va nasurile si pasiti peste acest hoit puturos!!!

 12. titus

  Marlanul coressi afirma ca bosorogul de Colonita este un “politician necizelat dar corect”. Marlanule coressi, poate ne spui si noua, unde a ramas “procurorul european” in discursul bosorogului de Colonita?

 13. coressi

  ce a făcut Ghimpu se numeşte ştiinţa negocierii. Propui pretenţii maxime ca să ai de unde ceda. Dar pentru cretini rusificaţi gen titus este greu, dacă nu chiar imposibil ,să priceapă acest aspect.

 14. coressi

  să vă spun o istorioară în rezumat a impostorului titus; iniţial se numea Ion, statalist maldavinist, românofob şi rusofil. După care şi-a schimbat opiniile scrise!!!! la 180 de grade devenind un înfocat unionist. De fapt nu este nici una nici alta, doar este un reprezentant al tăntălăilor care stau non stop pe internet, şomeri ca vocaţie, fără niciun viitor, plin de sentimente de ură ancestrale. Şi-a făcut un scop din viaţa să mă caute pe diverse bloguri, iar de mă găseşte, hop şi el nechemat de nimeni,doar aşa să se dea rotund. A citit la viaţa lui o singură carte, care are legătură cu Grecia antică, fapt ce îl determină să tot dea citate din ea. Servus şi la muncă bre!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*