Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

4 comentarii

  1. Costin

    asa cum si prevesteam , Maia Sandu nu a fost decat un iepure ca si Leanca dupa alegeri … cu acest Strelet-Mistret nu va fi reforma si lupta anti-coruptie adevarata in Moldova niciodata . in orice caz PLD , PD si PL s-au demascat a fi partide reactionare , anti-reformatoare , retrograde , fara de doctrina politica si cu o inclinare vizibila spre Rusia . sa ne asteptam la mari evenimente politice probabil la iarna …

  2. Costin

    dupa umila mea parere guvernul-fantoma Strelet-Mistret nu va rezista mai mult de 3-4 luni de zile … e clar ca robinetele de bani vestici vor ramane inchise in mare parte . urmeaza un colosal val de scumpiri … bani de salarii si pensii nu vor mai fi … catastrofa e la doi pasi de tara fara discutie. se apropie implozia statala a R.Moldova . adica vine sfarsitul !

  3. titus

    Costin

    Si care este sensul sa vina ajutoare europene, daca totuna sunt furate de guvernanti? La ce ajuta? Ori cu ele, ori fara ele, nu se schimba nimic. Ajutoarele sunt bune cand se investesc in ceva util. Dar asa, ce naiba, sa-si mai cumpere cantareata Jasmin inca vreo geanta de mii de dolari?

  4. Valentin

    Sunt plecat in Romania si din păcate nu dovedesc sa fiu alături de colegii din Antimafie, Mine revin în ţară. JOS Mafia!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*