Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

6 comentarii

  1. coressi

    dacă Maia era o combinaţie între Zina carabina şi Ghimpu avea şanse la postul de premier, dar nu a fost să fie!

  2. Costin

    fara indoiala societatea pare lasa , tematoare , dezgustata , plictisita si paralizata in toate domeniile de activitate , nu numai pe linie politica … cu siguranta Maia Sandu merita o sustinere mai serioasa in primul rand din partea PLD si a lui Filat , caci propusa la inalta functie statala era din partea lor ! de inteles ca ar fi trebuit o mobilizare fara precedent a opiniei publice , a societatii civile … dar mai are cu adevarat Moldova societate civila astazi in 2015 ? totul este mafiotizat , cumparat si corupt pana in maduva oaselor … clasa activa doritoare de reforme si schimbari radicale este plecata peste granite , in cautare de o viata mai buna dar si scarbita peste poate de banditii care se perinda pe la putere … in plus este clar ca acea parte a societatii , rusofonii si rusofilii ferventi , nu aveau de ce sa iasa in strada pentru un eventual premier puternic pro-occidental si anti-coruptie … ramane rusinoasa cu totul comportarea PL fata de Maia Sandu , de fapt a acestui badaran cu ifose liberale – !!! – si nationale , adica Mihai Ghimpu . ne spune batand evident in retragere dezordonata dupa tirul acuzelor aduse de multi lui in acest caz , ca Maia Sandu cauta loc de munca in SUA in mai … si ce e cu asta ? de unde avea sa stie Maia Sandu ca urma in iulie sa fie avansata ca eventual premier ? de nici unde ! mai ales ca am vazut o repetare a episodului cu Leanca de dupa alegeri . cine sa se mai increada in Filat cand toate varfurile si personalitatile vechiului PLD sunt deja plecate , ultima fiind a lui Juravschi ? evident vorbe fara nici o elementara logica aruncate din vant de acest batran senil fudul si obraznic … “papusa” va pleca pana la urma , Moldova pierzand imens ca imagine pe plan international . deja nemtii vorbesc de un premier care nu are altceva de aratat lumii decat ca seamana cu fuherul-faraon Putin … tradus pentru cei multi , Germania si UE inevitabil , l-au trimis inca de la bun inceput la …culcare ! de banii occidentalilor ce sa mai vina la Moldova ? simple glume … vorba lui filat de acum cativa ani in urma … numai azi nu-i poimaine si Moldova e ca si intrata in UE . si a intrat … in falimentul care bate cu pumnii in poarta Moldovei !

  3. radu

    S-a făcut alianță,guvern,program, jumătate-promisiuni. S-a perdut timp și nervi cu Plahotniuk, rămânând ceilalți. Dacă Maia Sandu a trântit ușa cum să nu-l apuce dracii pe Ghimpu. Lumea mai uită și iartă, p-ru că are fracțiune și partid.

  4. radu

    P.S. E vital ca 7 aprilie să rămână o excepție, nu o regulă

  5. Costin

    informatiile mele sunt ca daca noul guvern nu cade la intelegere cu UE , SUA si organismele financiare internationale acum in august , grosul fondurilor occidentale nu poate intra in Moldova decat pe la inceputul verii 2016 ! asta in varianta optimista ! daca insa lucrurile se taraganeaza … toamna lui 2016 .

  6. Costin

    sa fie plecarea lui Plahotniuc din Parlament inceputul dezlantuirii uraganului peste Moldova? unele informatii sunt ca , conditiile draconice impuse Greciei de catre occidentali sunt simple glume pe langa ce conditii se vor impune Moldovei . si pe buna dreptate caci vina de toate intarzierile in infaptuirea reformelor necesare apartin direct Chisinaului si nu altora …

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*