Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

7 comentarii

  1. Ef

    Bravo, plohotniuc a transmis mesajul și de data asta. Nu face imperiul media al lui plohotniuc atât, cât face mocanu.

  2. trecator

    1. De ce vrea Ghimpu sa-l faca pe Plahotniuc presedinte? Este clar de ce vrea papusarul, dar Mishka ce interes are din asta, incat sa renunte la tot pentru a-l face pe asta presedinte de tara? Explicati in emisiune detaliat pozitia lui Ghimpu si interesele acestuia.

    2. Referendumul nu se face de asta, dar din cauza ca sa le arunce la bobor un os, ca sa-l roada, pe fundalul crizei care ne asteapta: toti vor discuta depre referndum si alte prostii, dar nu despre probleme foarte serioase care ne asteapta. Iata care este ideea reformelor constitutionale privind alegerea presedintelui, de a da tema de discutie pentru un an-doi si a uita de miliardul furat, de criza, de coruptie, de reformele reale etc.
    Cei care nu vor sa voteze pentru aceasta reforma, ei nu vor vota oricum, fie cu referendum fie fara, si vopr spune ca votantii lor au alta parere si punct, sau pur si simplu nu vor recunoaste rezultatele si le vor spune la ai lor sa nu iasa la vot si gata. Asa ca nu va fi nici un fel de modificare de Consitutie — este praf aruncat in ochi.

    Plahotniuc are multa putere, dar nu este Dumnezeu, si nu are resursele si puterea necesara sa modifice constituitia, chiar daca lui si dvs asa vi se pare.

  3. Costin

    deja vorbim prea mult de Plahotniuc , Lupu , Filat sau Ghimpu … dupa ce UE , SUA , FMI , BM , BERD , BCE vor veni cu ale lor conditii draconice, nu vor mai ramane decat doua variante de lucru … ori dinozaurii se dau in laturi si lasa guvernul Strelet sa faca reformele mult intarziate , ori raman dinozaurii dar nu mai ramane tara pe harta lumii . caci fara fondurile vestice se intra in incapacitate de plata pe la toamna tarziu , cand ne apucam de facut vinisorul … faliment mai pe intelesul tuturor ! nu salarii , nu pensii ,colapsul sistemului sanitar

  4. Costin

    interesant pentru cei care nu stiu este faptul ca in toamna vin la scadenta multe imprumuturi facute de stat , unele facute pentru acoperirea furtului de 1 miliard de dolari ! iar toate calculele indica ca grosul fondurilor vestice ar putea veni tocmai in vara lui 2016 ! tot in toamna trebuie facuta rectificarea bugetara , adica taiate cheltuieli de 3 miliarde de lei , adica fondurile vestice care nu au mai venit in acest an din cauza guvernelor anti-reformatoare si mult iubitoare de coruptie Gaburici si Gherman … guverne ale stagnarii cu o clara orientare de centru-stanga …si cu sprijin mascat sau mai la vedere de la comunisti . sa vedem de unde se vor taia cheltuielile ca nu prea mai e de unde …

  5. Costin

    intre timp parlamentarii au plecat in vacante la odihna si umplut de burdihane … cu toate aceste grave probleme ! adica Moldova va fi a doua Grecie in toamna dar orangutanii se vor distra cu amantele in Grecia , Rusia … trece augustul si vine septembrie maine !

  6. Costin

    guvern haiducesc pe invers …adica ia de la cei multi si da la clasa oligarho-mafioto-birocratica …aflam ca o sursa nesperata pentru statul mafiot falimentar a fost in acest an pana in prezent , diferentele de curs valutar …astfel banditii au planificat o suma de nimic in bugetul tarii de pe urma acestor diferente de curs valutar … 100.000 de lei pe tot anul . insa pana acum deja statul banditesc a castigat 130,7 milioane de lei …numai pana acum … si mai e pana la 31 decembrie 2015 ! de 1.300 de ori mai mult doar pana acum fata de estimarea infima facuta de marii contabili si finantisti din fruntea ministerului de finante si a guvernului . specialistii spun insa ca veniturile indirecye de pe urma diferentelor de curs au fost mult mai semnificative ! deci veniturile populatiei au fost mancate de “diferente” , dar burdihanul statului mafiot s-a umflat nevoie mare … stam si ne indrebam daca nu cumva totul a fost o mare afacere de “famiglie” sub copertura banditului sef a BNM si a guvernantilor “rosii” PLD si PD … plus PCRM care a sprijinit guvernele fantoma de dupa alegeri ?

  7. Costin

    cum industria e la pamant , agricultura la fel iar schimburile comerciale externe ale tarii sunt duse la vale cu totul de parca vine Apocalipsa dupa Ioan , singura raza de speranta ramasa se pare ca e navalirea romanilor de peste Prut la incarcat rezervoarele masinilor cu benzina si motorina “moldoveneasca” …la mai mare …sau la mai multi .

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*