Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

14 comentarii

  1. Bravo, Dl Mocanu! Realist si corect! Vom fi umpreuna la 6 septembrie.
    Succes Marelui Protest!

  2. Alex

    Ia uitaţi-vă ce provocare mediatică a lansat scula bandiţilor Andrievschi.

    goo. gl/LcUUxc
    (ştergeţi spaţiul dintre simbolurile link-ului)

  3. Titus

    Duminică, 6 septembrie, la Moldexpo se va organiza un concert în aer liber. Pe scenă vor cânta nu doar artiști autohtoni, ci și interpreți de talie internațională.

    Dan Balan, Ştefan Banică Junior, Alexandra Stan, Vera Brejneva, Dima Bilan, Filip Kirkorov şi mulţi interpreţi autohtoni vor crea un show excepţional. Începînd cu ora 11.00, pentru vizitatori vor răsuna cele mai îndrăgite melodii.

    Concertul este organizat de operatorul național Unite cu ocazia lansării unor noi abonamente. Pe lângă acestea, vizitatorii se pot aștepta la multe cadouri și intrare liberă la concert.

    În aceeași zi Platforma civică Demnitate și Adevăr organizează un miting împotriva guvernării corupte, care este susținut de mai multe partide politice și de cetățeni în mare parte.

  4. Alex

    Da, Titus. Plohotniuc vrea să-i ducă pe cei mai tineri în ISPITĂ.
    „Fii COOL! Schimbă viitorul tău pe un concert cu Dan Bălan şi Dima Bilan”.

  5. Titus

    “FII COOL! Fii DEBILAN!

  6. Alex

    Ce e mai ironic – Unite e o subsidiară a Moldtelecom-ului. Moldtelecom-ul e deţinut în proporţie de peste 95 procente de stat. Adică, Plohotniuc de banii noştri ne face concerte ca noi să nu participăm la proteste contra dînsului.

  7. Titus

    Si in Orhei shor-iceii fac concert cu Pavel Stratan, Loredanda, Baskov, etc…
    Le plac moldovenilor concertele, ce sa mai spunem. Nu mai avem nevoie de logica, ni se canta dulce in ureche si mergem ca “banderlogii” din istoria lui Kipling, hipnotizati de cel care plateste muzica.

    https://www.youtube. com/watch?v=MdZ8IhdoSRk

  8. Cine va incerca sa profaneze Marea Adunare Nationala
    sa se gindeasca bine la consecinte – vor mai fi ei invitati
    vre-o data la concerte in tara noastra si Romania?

  9. Titus

    Mihai Gonta

    Artistii traiesc din concerte. Ei fac bani pe toate aceste lucruri. De noi depinde cat de drepti suntem. Iar in privinta artistilor- vor fi invitati si nu o singura data. Memoria oamenilor, in general, este foarte scurta. Si la capitolul demnitatii nationale stam foarte prost. Priviti emisiunile domnului Igor Caldare, ma refer la “Treohlineika”. Se incepe intotdeauna cu aparitia lui Caldare si Pavel Gavrilov(cu panglica de Colorado in piept) tintind in spectator din pusca de productie ruseasca. Apoi au si un studiou “interesant”: un bordei de partizani sovietici, cu un drapel rosu comunist, pe care au pus vechia stema a Moldovei in loc de secera si ciocan. Ce are Moldova cu comunismul stalinist? Numai memorii groaznice de deportari si executii. Se revolta cineva din noi cu acest fapt? Nimeni! Ba mai sunt din aceia, care merg in acel bordei si discuta sub drapelul rosu, avand in fata o baioneta ruseasca infipta in masa, masa, care este acoperita cu ziarul “Pravda”. Ce fel de discutii pot fi in asemenea loc? De ce trebuie profanata vechea stema a Moldovei? De ce un “colorad” ne ameninta cu pusca de pe ecran?
    S-a intrebat, de exemplu, doamna Ana Ursachi, stand sub acel drapel si privind lung la acea baioneta ruseasca, de ce ar trebui sa se afle intr-un asemenea loc? Intrebari avem multe, raspunsuri nu avem deloc.

  10. Alex

    Către Titus.

    Îmi pare că-i dai o prea mare atenţie lui Căldare şi emisiunii lui. Îmi pare că Căldare o face special pentru tine (joke) că altcineva nu cred să o privească.

  11. Titus

    Caldare o face cu diferite scopuri. Nu sunt impotriva emisiunilor in limba rusa, intr-un stat democratic fiecare are dreptul sa-si expuna parerea, dar nu in asemenea mod jignitor pentru bastinasii tarii. Nu-mi imaginez o asemenea emisiune la Vilnius, Riga sau Tallin sau Bucuresti. Si Caldare este un adversar al regiumului Plahotniuc, dar de ce trebuie sa-si expuna parerile intr-o atmosfera atat de agresiva si jignitoare si sa-si bata joc de valorile noastre?

  12. Alex

    Păi Căldare e un fel de moldo-rus. Şi probabil grămădeşte simboluri dragi lui de la ambele state sau culturi. Face un fel simbioză a simbolurilor.

    Ş-apoi emisiunea e doar pe youtube. O face „pentru suflet”. Căldare a mai fost prezentator la vreo cîteva televiziuni, dar el e de capul lui şi repede „zboară” de la lucru. La Accent-TV a avut o emisiune cu Ursachi unde ceva s-a vorbit de rău de Dodon şi i s-a dat un şut în fund. Apoi a fost la TVC21 şi după ce a avut o emisiune cu „druganu” său, Anatol Plugaru, unde au vorbit despre faptul că poporu are dreptul şi trebuie să se răscoale, i s-a aplicat înc-o lovitură la „partea moale”…

  13. Alex

    La Orhei, Şor plăteşte 7500 lei fiecărui fermier care nu se duce la Chişinău, dar vine la el la un fel de expoziţie.

  14. Alex

    În ziarul “АиФ” “prietenul” lui Sergiu Mocanu, Ţîrdea, scria pe 2 septembrie:

    “Через некоторых слуг олигарха (ЛП, Антимафия, ПКРМ), проводят мысль, что Додон — человек кукловода, через порталы олигарха говорят, что Додон — человек Филата.”

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*