Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

8 comentarii

  1. Alex

    Apropo, în legătură cu situaţia din Republica Moldova, a avut loc o conferinţă interesantă, unde a participat de la noi Valeriu Ostalep şi Emil Ciobu.

    Aşa că, chiar dacă aveţi alergie de la limba rusă, dar o înţelegeţi, vă sfătui să priviţi că se discută chestii interesante.

    youtube. com/watch?v=CH_BvT1lZzg
    (ştergeţi spaţiul dintre simbolurile link-ului)

  2. Titus

    http://www.evz.ro/protest-cu-doua-fete-la-chisinau.html

    Concertul și banii lui Plahotniuc

    Un capitol aparte în istoria acestui protest o are concertul organizat de către firma de telecomunicații Unite, una din companiile satelit ale miliardarului Vlad Plahotniuc, cu scopul evident de a distrage tinerii de la protestul din PMAN. După refuzul mai multor artiști de a participa, Ștefan Bănică jr. (cel care a dat, de altfel, tonul boicotului muzical al diversiunii), Loredana Groza, Pasha Parfeni, Dan Bălan, Vera Brejneva, Adrian Ursu, trupele Akord și Sun Stroke Project etc., o altă „linie” de interpreți, mai dornici de onorarii, le-a luat locul acestora.

    Alexandra Stan, Alex Velea, Antonia, Naguale, Delia au încasat banii controversatului oligarh și au sărit repede Prutul pentru a-și rotunji conturile, chiar dacă au fost folosiți pe post de variantă de rezervă.

  3. Dl Mocanu, noi avem nevoie de aprecierea Dv a situatiei curente.
    Nu refuzati la comentarea ei si o pozitie mai activa.

  4. Alex

    D-le Gonţa, situaţia e foarte XXX.
    Din cauza că Platforma (prin Vasea Năstase) i-a trimis pe Usatîi, Dodon şi Petrenco „la origini” şi pentru că frate-său a zis azi la „Interpol” tranşant că Platforma e pro-europeană, este posibil ca într-un timp apropiat cei doi pro-estici rămaşi să facă un miting care să minimizeze sau să ucidă complet legitimitatea „guvernului temporar” pe care parcă vrea să-l declare Platforma în curînd. Lucru care foarte tare i-ar prinde lui Plohotniuc şi companiei, cel puţin pentru a putea fugi cu multe din averi.
    Dacă cei de la Platforma duminica asta nu declara „guvern provizoriu” şi repede iau tot în mîinile lor, putem liber să ne trezim mai apoi cu un „mic haos” ca în ultimile zile ale URSS, cînd Chişinăul a scăpat situaţia de la Tiraspol şi Comrat complet de sub control.

    „Usatîi nu degeaba s-a stăruit să aibă oamenii săi ca primari în oraşele din nordul Moldovei. Nu degeaba.”

  5. Alex

    Prieteni, ia uitati-va ce propaganda dracoasa face Valera Butnaru:
    jurnaltv. md/ro/news/2015/9/11/momente-cu-adevarat-istorice-10154385/
    (fără spatiu liber intre simbolurile link-ului)

  6. Titus

    Legea junglei: Fiecare este pentru sine!

    https://www.youtube.com/watch?v=G8EhGyd-lXA

  7. Mihai

    E trist că nu faceți emisiunea. Dacă pe de o parte pot să înțeleg faptul că nu doriți să pareți malefic în ochii oamenilor, pe de altă parte consider că aveți responsabilitatea să ne spuneți dacă acest protest are scopuri oculte și nu acelea de a răsturna guvernarea. Ați afirmat anterior că ați rezistat tentației de a face ce vi se spune de către domnii Țopa. Acum oare s-au schimbat lucrurile?

  8. Alex

    Către Mihai

    Eu cred că d-nul Mocanu aşteaptă să pice guvernarea, apoi el se va lansa cu un atac masiv de critică asupra Platformei DA şi celorlalţi din jurul ei, ca să le strice planurile diabolice.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*