Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

17 comentarii

  1. Alex

    Eu zic că perioada romantică s-a terminat. Mari speranţe în „Consiliul Marii Adunări Naţionale” nu trebuie să ne mai punem.
    Uitaţi-vă ce „bombe” apar pe site-ul lor de ştiri.

    goo. gl/qRpsWn
    (fără spaţiul liber între simbolurile link-ului)

  2. Alex

    Domnule Mocanu, relaxaţi-vă! Lipsa pragului nu vă salvează. Plohotniuc vă va „desena„ mai puţin de un procent. În cazul Dvs. Plohotniuc, pe lîngă Ghimpu, Usatîi, Dodon, îi va avea ca aliaţi şi pe Andrei Năstase, Jurnal TV şi restul. TOŢI VOR FI ÎMPOTRIVA DVS. Aşa că … degeaba.

    Apropo, ca „polit-tehnolog” amator, eu pe DVS. nu v-am înţeles. Dvs. aţi pornit cu un tip „nestandard” de partid, o strategie asemănătoare cu a lui Usatîi. Şi pe urmă, aţi luat şi l-aţi plasat pe dreapta eşichierului politic, tăindu-vă creanga de sub picioare. Big Mistake, d-le Mocanu. În RM cu strategia DVS. (combinată cu lipsa de resurse cît de cît serioase) nu aveţi cum reuşi.

    Ăsta e diagnosticul meu pentru „Antimafie”.

  3. Badie Sergiu Mocanu, bagi zazanie, dupa care treci la practici oculte. Tineti minte un lcuru: anticipatele, marca PDMafie, vor fi declansate chiar de “icoana” dvs., infectul Plahotniuc. Dar nu oricum, ci dupa ce le va baga pe gat prostilor si valetilor sai votul mixt. Visul lui Sufleuru-Gurru-mogulu este: partid-mamut. Cred ca abia atunci va veti musca in spate, cantand Vesnica pomenire dreptate, adevar si libertate.

  4. Si inca ceva. Dumneata te-ai declarat haiduc anti-mafie. Buuun. Insa iti satisfaci menirea aiurea, in ultima vreme cel putin. Te dai de ceasul mortii, ca si Platforma iti sta in gat. E ceva in neregula cu disernamantul? Loviti in potentatul Plahotniuc, cat va tin baierele!

  5. Alex

    Domnule Mocanu, luaţi comentariile lui Dragoş mai cu umor. Eu mult am rîs citindu-le.

  6. Alex

    Apropo, pistoalele-automate româneşti produse în perioada lui Ceauşescu, într-adevăr erau de o calitate mai proastă decît cele de producţie sovietică. Ceauşescu economisea pe unde putea. Asta se referă şi la cartuşe. Informaţie precisă!

  7. Alex

    Emisiunea „Loc de dialog” din 16 septembrie 2015 la care a participat Sergiu Mocanu.

    youtube. com/watch?v=KoN_nAFAZdU
    (fără spaţiul liber între simbolurile link-ului)

  8. Titus

    Imi amintesc si eu, cum prin 1992, cand au aparut pe la noi armele de asalt Kalasnikov de producere romaneasca, se vorbea ca sunt de o calitate mai joasa decat cele sovietice. Nu sunt expert, nici militar, am impuscat din Kalasnikov numai de 2 ori in viata mea: la poligon, ca scolar. Dar am auzit pe atunci multe vorbe, cum ca automatele romanesti se incalzesc prea repede. Ii las sa judece pe specialisti. Mi se pare insa, ca nu este corect sa numim arma de asalt Kalasnikov “pistol-mitraliera” sau “pistol-automat”. In pistolul automat se utilizeaza cartusul de calibrul pistolului, pe cand Kalasnikov are cartuse pentru carabina. Dar oricum, repet, nu-s specialist in domeniu.

  9. Alex

    Către Titus

    Oricum, Kalashnikov-ul produs în URSS era de calitate superioară celui produs în România. Mai ales asta se referă la cele produse prin anii 80 cînd Ceauşescu economisea la ce vrei.

  10. Alex

    INTERESANT

    Înainte de mitingurile lui Usatîi şi Dodon, Plohotniuc prin intermediul lui Pleşca îl readuce pe unionistul George Simion la Chişinău. Reîncepe EPOPEEA TANCURILOR RUSEŞTI, stimaţi prieteni. Şi din nou UNIONISM VERSUS MOLDOVENISM.

  11. Titus

    Alex

    Cred ca aveti dreptate. Ma ingrijoreaza insa un lucru. Sa nu se treaca la acte violente.

    Parca cineva vrajeste, vrea, ca unionistii sa se intalneasca fata in fata cu moldovenistii, sa se produca o explozie.

    In privinta “tancurilor rusesti” ii avem ca “aparatori” pe domnii de la PL, unchiul si nepotul, ambii au darul de a opri tancuri rusesti prin hipnoza.

  12. Alex

    Către Titus

    Nu-ţi fă griji. Plohotniuc va trimite vreo cîţiva provocatori în tricourile „Partidului Nostru” şi încă vreo doi cu drapele şi cravate tricolore ca să aţîţe ambele tabere.

    P.S.
    Discutînd cu oameni apropiaţi PD-ului, am înţeles că acum Plohotniuc se teme mult mai tare de mitingurile lui Usatîi şi Dodon, decît de ceea ce la moment face Platforma-Consiliu.

  13. Alex

    Îmi place cum scrie Ţîrdea. De-o dragoste să-l citeşti. În unul şi acelaşi articol „ucide doi iepuri”: îşi îndeplineşte datoria profesională faţă de Dodon, criticînd Platforma-Consiliu, şi cea de prieten faţă A. Năstase, „punîndu-l la punct” pe S. Mocanu.

    „С другой стороны, сочувствующие «кукловоду» Михай Гимпу, Владимир Воронин, Виталия Павличенко и даже Сержиу Мокану набросились, как бешеные псы, на лидеров платформы. Мокану докатился до того, что объявил о своём твёрдом намерении протестовать… против протестующих!”
    Sursa: АиФ в Молдове.

  14. Titus

    Alianta a fost parasita de un membru al PLDM. Au ramas doar 51 de deputati. Este suficient sa mai plece un deputat si Alianta ramane fara majoritate parlamentara. Daca cei plecati vor trece la Leanca, atunci ramane:
    a) Leanca formeaza o fractiune din 5 deputati si este chemat in Alianta;

    b)Daca nu este asa, atunci Guvernul, ramas fara sustinere politica isi da demisia. Vin anticipatele.

    c)Alianta ramane “minoritara” si este scos iaras Voronin din naftalina, care va vota cu Alianta, cum a mai fost anul acesta.

    Sau exista si alte variante?

    Ma indoiesc ca poporul va vota la urmatorul referendum modul de a alege Presedintele prin 51 de voturi. Daca Alianta supravetuieste, ce se va intampla dupa 16 martie, cand expira timpul domnului Timofti?

  15. Alex

    Ca o variantă fantezistă: fracţiunea PD rămîne cea mai mare şi impune candidatura prim-ministrului. fracţiunea PLDM se dezintegrează complet. Pe Filat îl bagă la puşcărie („Vrem capul lui Moţoc”). Preşedinte al Parlamentului îl pun pe (preasfinţenia sa) Ghimpu. Pînă la alegerea preşedintelui ţării, privatizează tot ce pot privatiza, apoi fac alegeri anticipate, făcîndu-i o publicitate nebună lui Leancă.

  16. Alex

    Observ că toţi, inclusiv şi cineva de la Antimafie, i-au sărit în cap lui Suruceanu deoarece i-a cîntat lui Şevciuc (lideru de peste Nistru). Şi nu prea înţeleg de ce.

    Prieteni, voi măcar ştiţi ce a cîntat acolo Suruceanu? Poate omu a început „concertul” cu „Deşteaptă-te, române!” şi l-a finisat cu „Limba Noastră”? La aşa ceva nu v-aţi gîndit?

    Nu ştiu cum voi, dar eu lui Şevciuc i-aş trimite artişti în fiece zi cu condiţia ca ei să-i cînte numai cîntece moldoveneşti.

  17. Titus

    Nu cred ca i-a cantat “Desteapta-te romane”. Mai degraba i-a cantat “Esaul, esaul, chtoj ti brosil konia” Sau “Liubo, bratsi, liubo, liubo bratsi jiti…”

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*