Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

5 comentarii

 1. Alex

  Eu nu prea-s de acord cu ideea că Plohotniuc i-ar trimite pe Usatîi şi Dodon în PMAN. În Piaţă pe Usatîi şi Dodon îi trimite pe de o parte, Moscova, iar pe de altă parte, instinctul de politician. Dar Plohotniuc va căuta să profite de situaţie. Va încerca să facă ca în Piaţă să se producă o „implozie” – euro-simpatizanţii şi unioniştii contra ruso-fililor şi moldoveniştilor.

 2. Trub

  “Alex” – nu ai incercat sa trimiti CV-ul la guvern sau parlament (ca analist politic)?

 3. Comentator

  Intrebari pentru emisiunea de maine — nu am ocazia sa va dau intrebari in direct, poate macar odata in viata raspundeti si la alte intrebari.
  1. Cine sunt partile in razboiul intermafiot?
  2. De ce Bucurestiul (mai concret Ponta) sprijina actuala guvernare?
  3. Ce este cu compania Croll – pot, nu pot sa recupereze banii si cat vor din asta?
  4. Dvs. spuneti ca Dodon si Usatyi sunt sculele lui Plahotniuc. Dar Usatyi este omul anumitor cercuri de afaceri rusesti (citeste: semiinterlope), iar Dodon este omul serviciilor secrete ruseti.
  Aceia ce implicatii au si care sunt interesele lor? Au ajuns la acord cu Plahotniuc? Ei pot ajunge numai la un singur acord, anume ca viitoarea guvernare sa schimbe vectorul politicii externe, in schimbul sustinerii lui Plahotniuc. Cum comentati?

 4. Alex

  Apropo, pentru cei care vor să vadă cum s-au făcut de ruşine Năstase şi Dolganiuc la Primăria Chişinău în lupta pentru scuarul Parlamentului.

  Link
  youtube. com/watch?v=YfGBRQ_fhfM
  (fără spaţiul liber între simbolurile link-ului)

 5. Alex

  Către Trub

  Adică, ca să lucrez pentru Plohotniuc?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*