Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

11 comentarii

  1. Alex

    O interesantă dezbatere privind situaţia din RM şi relaţia România-RM a avut loc la Bucureşti sub egida Fundaţiei Universitare a Mării Negre. Vă recomand să o priviţi. (A fost acolo şi marele „românist” Alexandru Tănase)

    youtube. com/watch?v=BPbWyj0XmwU
    (fără spaţiul liber între simbolurile link-ului)

  2. Alex

    Prieteni, cum v-a părut emisiunea „Fabrika” din 7 octombrie?
    youtube. com/watch?v=GxMAqVjzvMs
    (fără spaţiul liber între simbolurile link-ului)

    Macovei tare mult aduce a „bratok” de prin anii ’90. Atunci cînd tăcea deseori era prins de cameră cu o mutrişoară asemenea unuia care ar avea deficienţe mentale.
    Cosovan lansa în continuu îndemnuri de a uni toţi veteranii războiului de pe Nistru şi, probabil, de a-i pune la dispoziţia unui singur „Stăpîn”.
    În definitiv, un show care aduce un plus imaginii Publika TV.

  3. Alex

    „Combinaţiile” continuă. Astăzi la Jurnal TV, Valera Butnaru îi „produce” pe Năstase şi Streleţ.

  4. Alex

    Prieteni, vă mai amintiţi de poezia „deocheată” a lui Plohotniuc scrisă pe la vreo 15 ani? Mie îmi pare că „iepuraşul vesel” e însuşi Plohotniuc (Unde-i Freud?) .

    „IEPURAŞUL VESEL

    Iepuraşul cel voios,
    Care este şi fricos,
    Se temea de umbra sa
    Chiar şi atunci când o călca.

    Dimineaţa se trezea,
    Fuga pân-la râu dădea.
    Mai întâi că se spăla,
    Morcovi roşiori mânca,
    Doar avea rezerva sa.

    După asta se plimba
    Prin florile de lalea
    Şi pe rând le mirosea –
    Căci el singur le creştea.

    Când acasă se-ntorcea,
    Somnul bun îl aştepta,
    Şi de cum mi se culca –
    Tot visa, visa, visa.

    Dar ştiţi oare ce visa? –
    Că mereu se veselea.”

  5. Titus

    Ce sa-i faci, iepurasul a fost invatat de mic sa adune la “hozeaistva”. A inceput cu morcoviori si continua pana astazi.
    Мистер
    Твистер,
    Делец и банкир,
    Владелец заводов,
    Газет, пароходов,

  6. Titus

    Apropo, i-am trimis candva doamnei Pavlicenco aceasta “poezioara” a lui Volodea Plahotniuc-Ulinici. Doamna unionista mi-a raspuns ca poezioara este foarte frumoasa si ca isi va invata nepotica sa o recite.
    In privinta lui Freud.
    La varsta de 15 ani compuneam poezii cu un alt subiect. Era o framantare a visurilor erotice, era timpul cand eram indragostit in femei, brunete ori blonde, nu conta…

  7. Alex

    HA-HA.
    Păi uite că Plohotniuc avea alte „frămîntări”, mult mai puternice: „morcoviorii”, „creşterea lalelelor”, visul că cîndva va apuca o veselie nebună.

    Şi se pare că visele i s-au împlinit. Morcoviorii or fi banii. Lalele or fi toate slugile din sistemul creat de dînsu. Cît despre veselie… Ia uite cum se veseleşte el acu pe seama tuturor. Numa rînjet şi rînjet.

  8. Alex

    Interesantă, GRĂITOARE poză. Dodon-Streleţ-Bălan. „Parteneri pe vecie”.

    goo. gl/xk9HYT
    (fără spaţiul liber între simbolurile link-ului)

  9. Titus

    Am privit filmuletul cu suporterii rusi care au scandat lozinci anti-Moldova si anti-UE. Nu vorbesc de cei retinuti, vorbesc de cadrele cu doi barbati care trec pe langa corturile protestatarilor si-i injura. Daca priviti atent unul striga cu un accent moldovenesc vadit: “Rusia ideot”. Nu striga “Rossia ideot”. Rusii din Rusia nu-si numesc tara “Rusia” ci “Rossia”. Asa ca pe cine sa cred?

  10. Alex

    Eu zic că Plohotniuc şi Corporaţia au pornit un aşa-zis „Război moldo-rus”. Ei, probabil, vor să demonstreze americanilor şi europenilor ceva cu asta.
    Aici se înscrie şi provocarea asta cu „suporteri ruşi” (primele site-uri unde a apărut ştirea erau cele ale lui Plohotniuc), şi cîinii care urlau noaptea „sub ferestrele” fotbaliştilor ruşi, şi muncitorii care lucrau din zori, şi jurnaliştii ruşi expulzaţi cu tolc şi fără, şi declaraţiile lui Streleţ la ONU. Şi tot aşa…

  11. Titus

    Priveste in orice baltoaca si neaparat vei gasi in ea vreo ganganie, care prin felul ei de a actiona, este superioara tuturor altor ganganii, le intrece si le umbreste in toate.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*