Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

75 comentarii

  1. Alex

    Eu zic că de Plohotniuc vom scăpa doar odată cu moartea lui. Probabil îl vor omorî ortacii lui, de frică. La fel ca în cazul lui Ceauşescu.

  2. Titus

    Imi place istoria universala. In istorie au ramas exemple, cand numele unui conducator s-a transformat din substantiv propriu in substantiv general, dand nastere notiunii de conducator. Astfel numele Cezar a deveni un nume dat imparatilor- cezar, la fel numele August a devenit un nume pentru imparati- august. Numele lui Carol cel Mare a ajuns “koroli” in limbele slave. Kim este numele imparatilor coreeni. In R.Moldova numele Plahotnic va ajunge la fel: plahotniucul R.Moldova. Deci in letopisete se va scri: In valeatul 2050, cand Tara Moldovei era condusa de plahotniucul al 3-lea, venisera un roi de lacuste, care au pustiit tinutul Carligaturii si au ros holdele Caravitei si au lasat-o pustie… Si numai lupii si dodonii urlau a jale. Sereaca Tara, sereaca …

  3. Alex

    Uite ce fantezii mazochiste are Titus.
    Ştii, eu încă de prin 2011 mă tot gîndesc că pînă nu se va găsi cineva care se va jertfi împuşcînd sau explodînd javra de Plohotniuc, de el nu scăpăm.

    Cu cît Plohotniuc va avea mai multă putere, cu atît va fi mai greu de scăpat de el fără vărsări serioase de sînge. Pentru oamenii ca el, PUTEREA asupra altora e ca un fel de drog. Eu zic că Plohotniuc deja nu îşi mai poate închipui o altfel de viaţă.

  4. Titus

    Terorismul nu este o solutie, trebuie doborat sistemul putred. Daca cade Plahotniuc, repede altcineva ii va lua locul. Numai LEGILE UE ne pot salva de asemenea urgie.

  5. Alex

    Titus, şi tu eşti îndrăgostit de UE. Vei avea legi UE, n-ai grijă. Implementate de oamenii lui Plohotniuc.
    Ha-ha-ha…

    P.S. La noi pînă şi CEDO e utilizată pentru a mulge de bani bugetul ţării. Iat-aşa Europă avem noi.

  6. Alex

    În restaurant-ul „Jurnal TV” a fost invitat un „socialist”. Lucrurile se mai schimbă, d-le Mocanu.

  7. Titus

    Comentariile mele nu mai apar…

  8. Alex

    Iată c-a apărut unul.

  9. Titus

    Am inteles, link-urile nu sunt acceptate. Clar!

  10. Titus

    Au obosit deja toti de atatea spectacole politice!

  11. Alex

    Brega de la liberali e şi mai inadecvat decît Streleţ. Plohotniuc alege cadre din ce în ce mai „bune”.

    Cam prea mulţi „socialişti” pe la talk-show-urile de la Jurnal TV săptămîna asta. Oare nu pune pe gînduri?

  12. Titus

    Brega este doar un prim-ministru pe durata pana va fi numit si ales urmatorul. Domnul Mocanu este convins ca va fi ales domnul Leanca. Cred ca Plahotniuc isi cauta un alt partid sau o alianta de partide si mai cred ca PD nu va trece pragul electoral, de altfel ca si PLDM. As fi foarte satisfacut, daca si PL ar merge la lada de gunoi a istoriei. Pacat ca domnul Mocanu este marginalizat si lipsit de surse media. Avem nevoie de a doua Republica. Avem nevoie de o noua Constitutie. Avem nevoie de o noua suflare. Pacat ca electoratul moldav este atat de scindat si fragmentat.

  13. Alex

    Titus, ai auzit că oamenii lui Plohotniuc au scos la iveală un film cu evenimente din dormitorul lui Filat din primăvara lui 2013?

    Îţi propun să vizionezi cel mai hazliu şi nevinovat moment din film. Atenţie (16+).

  14. Alex

    youtube. com/watch?v=JANjn9HTOUc
    (fără spaţiul liber între simbolurile link-ului)

  15. Titus

    protv. md/stiri/social/au-facut-coada-ca-sa-fie-pupati-de-sanda-filat-saruturi-caritabile.html

  16. Titus

    🙂 🙂 🙂
    Istorie hazlie din vara ca-n povesti 2011! Ma refer la linkul din comentariul de sus.

  17. Alex

    O, da. Filat era pe-atunci „Number One” şi eram în plină „istorie de succes”.

  18. Alex

    Sau mai bine zis: „Poveste de succes”. Eu ziceam pe-atunci: „Hai la proşti…”

  19. Titus

    In principiu, acei care au instalat camera de vederi si apoi au publicat acest video sunt adevaratii criminali. La urma urmei, viata privata nu este interzisa in R.M. Ma conving tot mai mult ca politica in R.M. se face prin metode necurate si chiar criminale.

  20. Alex

    În sfîrşit am văzut-o şi pe asta: o „Mai pe scurt” dedicată totalmente lui Sergiu Mocanu. Oare din cauza că a apărut mai des în ultima vreme la TeleRadio-Moldova?

    goo. gl/ON2bd4
    (fără spaţiul liber între simbolurile link-ului)

  21. Titus

    Cine stie? Cert este ca Costea a intrecut vadit masura. A exagerat si a fost nesincer. Daca domnul Mocanu este asa cum il descrie Costea, atunci de ce l-a votat? Unde este logica?

    De calitatea celor care apareau pe la jurnal.tv ne vorbeste foarte limpede comportamentul doamnei avocat Ursachi. Fara sa o atac pe aceasta doamna, spun ca activitatea d-ei este foarte controversata.
    De alfel, exact ca si activitatea platformei DA. Nu s-au indeplinit nici una din cerintele “Marii Adunari Nationale” pana acum. Si ei ce fac? Umbla cu un referendum, care ar netezi calea vreunui flibustier spre scaunul de presedinte.
    Costea Cheianu devine tot mai neconvingator la Ora de Ras si e pacat. E un om cu bune capacitati. Ar fi foarte trist, daca domnul Mocanu s-ar aventura intr-un razboi mediatic cu Cheianu, stiu ca Plahotniuc s-ar bucura mult.

  22. Titus

    Daca mergeti pe pagina jurnalului tv si gasiti emisiunea “mai pe scurt” veti vedea ca comentatorii l-au facut praf pe domnul Cheianu. Din 24 de comentarii numai unul este indreptat impotriva domnului Mocanu. 23 sunt pentru domnul Mocanu, in apararea lui.

  23. Titus

    Ieri am scris comentariul despre sustinatorii lui Mocanu, care au scris comentarii pe situl jurnalului. Astazi toate comentariile au fost deja sterse, a ramas numai unul, cetos si neclar. A fost sters chiar si comentariul aberant al domnului Cheianu. Cum sa mai crezi in jurnal??? Imi este rusine sa mai spun ceva. L-am respectat mult pe domnul jurnalist si dramaturg Cheianu, a fost pentru mine “o luminita” in aceii 8 grei ani de dominatie voronista. Astazi vad aceasta persoana in alta lumina. Iluziile mor, dar durerea acestei morti ma copleseste…

  24. Alex

    Am privit la 13:46. Era un comentariu care-l îndemna pe Cheianu să plece de la Jurnal, că nu mai e diferenţă între Jurnal şi Publika. Plus 3 comentarii al unui troll „pro-Cheianu”.

  25. Titus

    O mica parte din comentariile de ieri le puteti citi pe vox.publika, angajatul lui Plohis, Burlac le-a copiat ieri si lea plasat in articolul sau…

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*