Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

53 comentarii

  1. Titus

    Am privit si emisiunea domnului Cheianu “Mai pe scurt”. Nu a spus nimic nou. Si se vede deja dupa ochi ca s-a “rasuflat”. Insasi ideea aceasta fixa legata de plohish imi pare rasuflata. Seamana cu strigatele “capul lui Motsoc vrem”. Dupa un Motsoc vine altul. Trebuie daramat tot sistemul criminal si corupt creat de 20 de ani in RM. Desigur ca plohish este “talpa iadului”, dar nu este doar el singur. Cand Cheianu a vorbit de afacerile cu autobuze ale lui Chirtoaca mi-a parut convingator. Dar in majoritatea emisiunilor sale “Mai pe scurt” plange si se vaieta din cauza lui plohish, neavand niciun mesaj concret. Imi pare rau de Cheianu, se devalorizeaza prin asemenea comportament. Mai bine sa faca o emisiune o data pe saptamana decat sa se vaiete de patru ori aruncand una si aceeasi seara de seara. Si in genere, incep sa ma satur de toata “armata” de “analisti si politologi” de la televiziuni. Ei incep a intra in faliment de incredere. Sa-mi fie iertata comparatia, dar multi din ei se aseamana cu niste batranei, care merg zi de zi la praznicul de pomenire a decedatilor, unde se intalnesc la masa de pomana si “pun tara la cale”.

  2. Alex

    Într-o vreme adunam într-o „mapă” emisiunile mai reuşite ale lui Cheianu. Acum am ajuns să adun fragmentele mai reuşite din unele emisiuni ale acestuia. Pentru că în ultima vreme nu prea întîlnesc la dumnealui vreo emisiune întreagă care merită vizionată înc-o dată. MAI PE SCURT: Din ce în ce mai „bine”…

  3. Alex

    Aseară la TV7 Morari a făcut o emisiune dedicată în întregime Partidului DA. Boţan a zis că el rămîne la „civili”, iar membrii „Marelui Consiliu al Marii Adunări Naţionale” vor deveni PolitBuro-ul noii formaţiuni politice.

    “Năstase – lider naţional!
    Андрей – два процента.”

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*