Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

34 comentarii

  1. Alex

    Rita Ursalovschi a schimbat ciob pe oală spartă. Comedie, nu? Biata femeie. Să sperăm că Plohotniuc o plăteşte mai bine decît Ţopa.

  2. Titus

    Streleț: Un mediator din partea UE urmează să ajute la crearea coaliţiei de guvernare

  3. Alex

    Asta în timp ce…
    youtube. com/watch?v=vElldTOtZvg
    (fără spaţiul liber între simbolurile link-ului)

  4. Titus

    Stat esuat, fara nicio discutie…Un stat criminal, care are scopul sa-si extermineze cetatenii proprii.

  5. Alex

    Prieteni, aţi vizionat filmul lui Plohotniuc despre Ţopa, Filat, Lucinschi?
    Cîtă doză de adevăr e în el? Ce ziceţi?
    https://goo.gl/FfLt5R

  6. Alex

    Ne întoarcem cu paşi grăbiţi la situaţia de la sfîrşitul anilor 90. Ce romantic… Îmi amintesc cum jucam cărţi la flacăra lumînării.

  7. Titus

    Este foarte greu sa ai o parere despre toti participantii la acel film, este facut la comanda, unde se incearca sa se manipuleze. Cred ca sunt si lucruri adevarate, amestecate cu manipulare. Cert este, ca o gashca lupta cu o alta gashca, iar in aceasta “lupta” sunt implicati masiv diferiti jurnalisti, care nu-s nici cinstiti, nici independenti. Propaganda in stil Göbbels, minciuna, crima… crima fata de propriul popor adus la starea de exterminare. In aceasta “lupta” nu exista “drepti” si “strambi”, toti poarta o vina uriasa fata de poporul amagit si flamand.
    Un asemenea stat nu poate exista, s-a epuizat totalmente si s-a devalorizat moral.

  8. Alex

    Cam acelaşi lucru se întîmpla şi în anii 90. Şi uite că a mers înainte. Numai că era o diferenţă – atunci nu era nici pe departe atîta lume dusă la muncă peste hotare. Iar acum noi avem CRIZĂ cînd 1 mln. de oameni lucrează peste hotare şi trimit bani acasă. Tre să-ţi dai seama de „calibrul” jafurilor ce se produc la noi dacă a ajuns ţara asta pînă la situaţia care-o vedem azi.

    Cu 16-17 ani în urmă moldovenii în loc să facă revoluţie şi să de-a jos mafia foştilor comunişti şi komsomolişti, au ales să plece la munci peste hotare. Astăzi nu mai au ieşire din situaţie decît să iasă în stradă.

    P.S. Poate înafară de-o ruşinoasă fugă cu tot cu familii peste hotare.

  9. Titus

    Dar va imaginati ce se va intampla peste 10-20 de ani? Toti tinerii vor fi plecati, nicio industrie, nicio productie moderna, o tara de batrani si copii abandonati. Catastrofa demografica. Cine le va plati pensie?
    Chiar cu 17 ani in urma nu prea erau sanse bune de supravetuire.
    Nu sunt nostalgic dupa URSS, dar imi amintesc primii pasi de “independenta”. A fost o catastrofa. Razboiul transnistrean, decaderea industriala, schimbarea mentalitatii oamenilor, dar nu spre consolidare, ci mai curand spre anarhie. De fapt acest lucru s-a intaplat pe tot spatiul ex-socialist. Au fost timpuri tulburi. Acei, care au reusit sa se apropie de UE au reusit in unele lucruri. Noi am tot degradat continuu.
    Nu avem experienta de stat independent, nu avem nici mare experienta de producere industriala. Ce am avut, a fost din Rusia, cu tehnologia si elaborarile lor. Am avut oameni talentati, care puteau face fata unei industrii, dar i-am pierdut pe multi deja. Au plecat toti. Acum putem doar sa cumparam elaborarile strainilor, dar … bani are numai Caravita.
    Cu vin, mere si caise mari afaceri nu faci.

  10. Alex

    Şi cel mai tare mă enervează nenorociţii din gaşca lui Năstase. Dacă nu erau ei, poate deja anu ăsta am fi scăpat de bandiţi.

  11. Alex

    Năstase e formidabil:
    „Fie vom edifica o platformă nouă, fie că vom merge pe ideea UNUI PARTID EXISTENT, pentru a diminua din riscurile pe care ni le poate crea această guvernare criminală în frunte cu Plahotniuc şi ministrul său de justiţie. Astfel vom lansa un site, unde vor fi expuse deciziile luate”.

  12. Titus

    Clar. Merg pe calea batatorita de Plahotniuc, Usatii, Shelin. Daca nu au timp sa-si faca partid, il cumpara. Cu siretlicuri, minciuni si gogonele. Partide existente, scoase la licitatie, avem din belsug, slava Domnului. La urma urmei, la ce sa se mai inventeze bicicleta, o fac doar pentru o populatie dezinformata, santajata si dispersata etnic si politic. Nu pentru un popor consolidat.

  13. Alex

    Stiti ce chestie… eu ma gindesc ca Plohotniuc e fericit sa aiba astfel de “revolutionari”, care “calaresc” si doar “fisiie” spiritul protestatar, care pornesc multe, neducind nimic pina la capat.

    “Pirotehnistii” dracului…

  14. Alex

    Despre ProTV.
    Poate într-adevăr în spatele ProTV stau interese americane? Dar din cauza că la post lucrează moldoveni care locuiesc în Moldova (cu mentalităţile şi păcatele lor), vrei-nu vrei în „cîntecul” american mai apar nişte „acorduri balcanice”.

    Uitaţi-vă la „Europa Liberă”. Ea e finanţată din bugetul SUA, respectiv „cine arvoneşte, acela plăteşte”… Dar asta nu încurcă cuiva de la Europa Liberă să-i facă în continuu promotion lui Leancă.

  15. Alex

    Comedie.
    Cei din gaşca lui Năstase au vrut să scrie o ştire pe noul lor site (implicare . md) despre Chiril Lucinschi care a lansat un mesaj despre reformarea PLDM şi ceva legat de Maia Sandu. Apoi s-au răzgîndit şi au publicat alta în loc. Însă au uitat să schimbe denumirea link-ului (constructorul de site automat a preluat denumirea primei ştiri şi a păstrat buclucaşul link de mai jos).

    implicare. md/chiril-lucinschi-despre-reformarea-pldm-ne-dorim-oameni-ca-maia-sandu-in-partid/
    (fără spaţiul liber între „implicare.” şi „md”)

    P.S. Oare partidul unde se va oploşi gaşca lui Năstase nu va fi „absolut întîmplător” PLDM-ul reformat numit „Demnitate şi Adevăr”?

  16. Alex

    Să fie atît de populari „pirotehniştii” de la DA? Cînd încerc să accesez „implicare. md” îmi dă următorul mesaj:

    „Resource Limit Is Reached
    The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.”

  17. Alex

    Către Titus

    Se zice că un „veteran de la Nistru” ar fi schimbat prieteneşte nişte gloanţe cu cineva de la „Argus-S”. A avut loc în astă seară o percheziţie la domiciliul „veteranului”. Ghici cine era avocatul care apăra drepturile „veteranului”.

  18. Alex

    Azi numa ştiri pozitive.
    Un elecopter moldovenesc a fost dat la pămînt de naiba ştie cine în Afganistan. Se zice că un concetăţean de-al nostru a murit.
    http://goo.gl/D7DR0r

    Interesant. Oare nu Şalaru a dat în arendă vreun elecopter de-a Armatei cu tot cu piloţi?

  19. Titus

    Cred ca e avocatul Ana Ursachi! Cine alta sa mai fie?

    Pacat de elicopterul moldovenesc si pacat de piloti.

  20. Alex

    Îmi place discursul „pirotehniştilor” de la Platforma-Consiliu. Au trecut de la „dihori” la „PADLicenco”. Всё лучше и лучше.

  21. Titus

    Mai usurel cu “PADLicenco”, riscati un proces CEDO! 🙂

  22. Titus

    Don-don bidon vrea sa interzica unionismul, vrea sa ramana numai el, cu mutra de bidon si ticalosenia de vanzator de tara.

  23. Titus

    Interesant, cat cantareste creierasul brontozaurului Don-don? Eu cred ca nu mai mult de 2 grame. Cu asemenea “budca” in loc de fata, este greu sa convingi vreun intelectual ca negru este alb. El e reprezentantul elementului declasat, al asa numitului “lumpen”.

  24. Alex

    Nu înţeleg de ce iei în serios tot ce spune Dodon. Dodon nu are convingeri, ci doar îşi satisface propriile ambiţii. El e un MOLDOVAN şmecher, căruia personal îi e în cot şi de unionism şi de moldovenism, dar care vrea s-ajungă om EXTRA-SOLID şi SUPER-IMPORTANT şi se foloseşte de sentimentele unei categorii de populaţie (întocmai ca Ghimpu). „Voi vedeţ’ cum eu lupt cu unioniştii?”, vrea să spună Dodon susţinătorilor săi.

    Pe de altă parte, nici din unionişti nu-i mare folos. În loc să strige: „Vrem gazoductu’ Chişinău-Ungheni construit”, ei cer „verzi şi uscate” şi numa’ irită lumea, distrag atenţia de la mizerie, sărăcie, Plohotniuc şi compania, etc.

  25. Alex

    Au apărut nişte cadre interesante legate de „veteran” şi inşii lui Plohotniuc în faţa Starnet Buiucani.
    https://goo.gl/Dwc566

  26. Titus

    La emisiunea de pe jurnalTV domnul A.Nastase vorbeste despre “unicul partid cinstit” care urmeaza a fi creat. Si is da cuvantul de onoare si spune ca numai acest partid va fi CINSTIT. Eu am impresia ca ne vinde “Herbolife”, ca prin anii 90, cand umblau vanzatorii de “Gerbalaif” si te asiguarau ca produsul lor rezolva toate problemele legate de sanatate si toate problemele din viata. In realitate vindeau niste “gainats de iepure”.

  27. Alex

    Hahaha

    Tare mă amuză că i-a băgat în partid pe „copii”: Cozer, Vovc şi Grigoriu. Pavlovschi – mare viitor politician, dă-o draca. Mai bine îl băga pe Durbală. Ori pe Cheianu. Ceia măcar nu vorbesc atît de „sur” şi mai au priză la public. Dar cu aşa contingent – nici 6 % n-o să obţină. Ori Năstase a ales oameni şi mai „suri” decît dînsu?
    Probabil, Năstase a mai lăsat nişte oameni de-ai săi în Platformă care să vorbească de bine mîrţoaga de partid.

    Dacă bula „Leancă” nu se sparge pînă la alegeri, atunci eu cred că pe Năstase îl aşteaptă un mare dezastru.

  28. Alex

    Comedie! De-amu şi la TV7 se vorbeşte cu pathos despre UNIRE. Toţi au nevoie de unionişti. Şi Plohotniuc. Şi Lucinschi. N-au altceva ce discuta în platou.

  29. Alex

    Bine, domnule Mocanu. Haideţi şi-om aştepta pînă va scădea ratingul lui Usatîi şi Dodon. Chiar nu e clar că cu cît lucrurile vor merge mai rău, cu atît ratingul celor doi va creşte?

    Oameni buni, eu care nu-s cu viziuni de dreapta (dar nici nu mor după Dodon-Usatîi), vă zic că şansa voastră era dacă dreapta anume şi făcea revoluţia anti-mafiotă. Această şansă încă mai există. Dar voi o lăsaţi să vă scape printre degete. Treaba voastră…

    Degrabă vom ajunge în situaţia anului 2001. Nu mă credeţi? Hai să mai răbdăm…

  30. Titus

    Care este “dreapta” capabila sa faca revolutie?
    PL, PLDM, PNL, PLR?

  31. Alex

    Las’ s-o facă măcar Sergiu Mocanu şi Antimafie, că parcă-s cu viziuni de dreapta.

  32. Titus

    Sergiu Mocanu a spus la emisiunea trecuta ca daca ar avea macar 120 oameni ar face revolutie. Rezulta ca nu are nici aceasta suma de oameni. Cum sa o faca?

  33. Alex

    Nu ştiu. Probabil a avut în vedere „revoluţie”, în sens figurat. O schimbare de mentalitate.
    Dar nu e chiar aşa. Poate dacă printr-o minune, cei 120 oameni ar fi toţi în posturi-cheie în stat…
    Gorbaciov a avut nevoie doar de cîteva zeci de mii de oameni (alde Elţîn, Snegur, Lucinschi) (în posturi-cheie) ca să distrugă un imperiu din 300 milioane. Mă apucă groaza… cînd mă gîndesc la chestii de genu.

  34. Alex

    Interesant. Plohotniuc a trimis procuratura la MoldovaGaz. Parcă erau prieteni cu cei de acolo, ce naiba? Moscova nu o să fie prea bucuroasă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*