Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

125 comentarii

  1. Titus

    O spune un “linge-cur” rusesc…

  2. Alex

    Deci, aici s-au terminat argumentele…, marele iubitor de patrie care-i slugă la nemţi.
    OK.

  3. Alex

    Iat-am privit ultimul film al lui Sergiu Mocanu. Ce să zic?
    Am înţeles că pentru dînsu acordul cu UE e un fel de vacă sfîntă. Nu contează că n-a fost negociat şi că partea lui economică pur şi simplu „suge”. Dar asta-i zero. Noi ş-aşa n-avem mare economie şi dacă mai distrugem ce-o mai rămas, nu mai contează. “Нам ли не привыкать”

    Faza-i că Mocanu nu vrea să înţeleagă că Plohotniuc e un maniac care „kaifueşte” de la Putere şi că la dînsu pofta vine mîncînd. Adică, tre să înţelegi nene Sergiu – cu cît Plohotniuc are mai multă putere, cu atît el vre mai multă şi cu atît mai puţin el va fi dispus s-o cedeze „prosta tak”. Deci, jertfele care vor fi la un anumit moment, vor fi cu atît mai mari, cu cît Plohotniuc acumulează tot mai multă şi mai multă putere.

    Poziţia asta pe care o adoptat-o România şi Occidentu faţă de Plohotniuc, îi va permite şi mai tare să se întărească. Plohotniuc în curînd îşi va alege preşedintele şi va avea practic totul la nivel central în mîinile lui. El va fi mai puternic decît Voronin în anii cei buni. Vom putea spune că Republica Moldova = Plohotniuc.

    Plohotniuc îşi va alege o nouă comisie electorală centrală, unde vor fi doar slugi la cub. Acolo nu se va mai găsi vreun Urîtu care să-i facă zile negre lui Ciocan.
    Plohotniuc va „freca” toate partidele mici străine influenţei sale cu regulamentul cela de care aţi pomenit cîndva. N-o să vă aveţi bani nici măcar pentru o mini-campanie electorală.
    Maia Sandu a intrat cu piciorul stîng în politică, nu se ştie pe-a cui bani. Cu o lună înainte, ea se jeluia că în Moldova nu poţi găsi bani curaţi, ş-apoi batz şi i-o căzut din pod bani pentru partid. Plohotniuc o va „freca” pe Sandu exemplar şi perfect legal, ca nimeni să nu-i poată spune un cuvînt de rău.
    Plohotniuc îi va păstra pe Usatîi şi Dodon undeva pe-aproape.

    Aşa că dom Mocanu se pare că Dumneavoastră vrînd-nevrînd promovaţi mazohismul în RM. De-aia Plohotniuc şi vă arată în ultima vreme la canalele lui. Pentru că îi conveniţi perfect. Aproape ca Pavlicenco.

    Decît să mai ucidem vreo 3-7 ani din viaţă pînă americanii dau „dabro” la o revoluţie în Chişinău, mai bine „basmaua pe acord”, că Plohotniuc mare implementare oricum nu va face.
    Iat-aşa.

  4. Alex

    Titus, o dedicaţie muzicală special petru tine.
    https://www.youtube.com/watch?v=YHaZ3UL2oHk

    Trăiască Europa! Europa ubber alles!

  5. Titus

    Alex, inainte de a accesa link-ul ia pozitia “drepti”.

    https://www.youtube.com/watch?v=gyGNBswC_Ig

    Apoi “pobeji za nim”!!!

  6. Alex

    Ia spune, dragă Titus, ţi-a plăcut piesa, clipul?

  7. Titus

    Lasa, Alex, propaganda sterila. Europenii nu sunt roboti, sunt oameni, ca toti ceilalti. Numai ca ei traiesc dupa lege, pe cand vatnicii traiesc dupa “poniatii”.

    Dar tie ti-a placut Mashania? Vrei sa restabilesti “Soiuzul”?

  8. Alex

    Sigur că europenii îs oameni. Dar contează SPIRITUL.

  9. Titus

    Da, ai dreptate, europenii nu au SPIRTUSUL rusesc. Numai rusii sunt spirtuiti de dimineata pana seara. Zdes russkii duh(spirit) zdes Rusiu pahnet. Sau cum se mai spunea in Rusia veche: “Pitie est veselie”.

    Cum ramane cu Soiuzul si Mashania?

  10. Titus

    Numai vatnicii sunt gata sa-si dea viata pentru Putin, fara sa-i ceara nimic. Este de ajuns sa le interpretezi la flaut melodia “S cego nacinaetsya Rodina” si vatnicii merg in coloana ca sobolanii purtati de Flautistul din Hameln, cel din povestea fratilor Grimm.

    Europenii daca fac ceva, ei fac capital: Ei construesc case nu vremiance, dorm ca oamenii, nu ca rusii care “dremliat”, mananca omeneste, nu “perekusivaiut” si tot asa mai departe…

  11. Alex

    N-am accesat link-ul. Ştiu că stai cam prost cu simţul umorului. Nu-s sigur dacă merită.

    „S cevo nacinaetsea rodina” asta e propagandă pentru oameni cu un fel de mentalitate. Clar. Dar europenii sînt sensibili la altfel de propagandă. Titus, nu ai fost în Balcani să-ţi iei un imigrant?

  12. Titus

    Dar tu nu ai fost la Groznii sa-ti iei un cecen? Sau cel putin la Rostov pe Don, sa-ti procuri vreun cazac?

  13. Titus

    Alex, exista umor si umor. Daca erai un Ilf si Petrov, sau un Caragiale sau un Jaroslav Hasek, iti intelegeam umorul fara probleme. Umorul tau este apropiat de marlanismul vatnicesc. Sunt oameni, care, ca William Shakespeare, vad in fiinta umana o capodopera. Omul- ce capodopera!!! Sunt marlani, care vad in fiinta umana ceva demn de violat si murdarit. Care umor iti place mai mult: Cel cu emigrantul balcanic care violeaza Europa si Europa trebuie, ca o duduie slaba de inger sa cada in “mainile barbatoase ale lui Putin”???

  14. Alex

    Eu credeam că imigranţii vin de prin Asia şi Africa în ultima vreme.
    Europenii tre sa-şi rezolve singuri problemele, dar…

  15. Titus

    De ce atunci intrebi de Balcani si daca nu mi-am luat un imigrant din Balcani??? Ori esti atat de “calcat” de masculul Putin, ca in scurtele ragazuri de orgasm, uiti ce scrii mai sus? Marlania este molipsitoare, draga gainusa calcata cu tancul “Vladimir”.
    Erata: Tancul rusesc T-90 este clasificat de NATO sub denumirea “Vladimir”.

  16. Titus

    De-or inceta ca Marchelii sa insele
    Poporul! Plahotniucii bere
    Cu apa sa mai vanda-n tara
    Pe rug eretici sa mai piara
    Atunci iubirile curate
    N-or fi de nimeni condamnate
    Si va veni un timp in care
    Toti se vor tine pe picioare!!!

  17. Titus

    Ati observat cum sarpele putinist Alex se zbate cand este apucat ca o vipera de gat???

  18. Titus

    Golanul putinist Alex a fost batut zdravan peste buci in aceasta seara de catre Sergiu Mocanu. Si-a pus calusul in gura si a fugit de i-a crapat ranza.

  19. Alex

    Titus, tu într-adevăr ai studii în microelectronică?
    Cînd îi „freci” nişte aberaţii narcisiste, apoi chiar îi laşi pe toţi fără cuvinte.

  20. Titus

    Sa-ti citesc vreo lectie despre metoda de functionare a tranzistorului bipolar? Cred ca e nivelul anilor 90 ai sec. trecut. La nivelul tehnologic modern am ajuns la dimensiunile de 5 nanometri, dimensiune industriala permisa de fotolitografia moderna. Perechea de tranzistori cu efect de camp complementari face jocul principal astazi, draga Alex.

  21. Alex

    OK. Şi totuşi nu-mi e clar cum îmbini microelectronica cu narcisismul aberant.

  22. Titus

    Dar tu cum imbini bunul simts cu erotismul galopant al lanturilor putiniste??? Ai un sentiment de o caldura care se propaga in valuri de la abdomen in sus si … mai departe??? Un inel tras prin buric sau chiar prin labiilele mari pot crea un sentiment erotic de valuri energetice propagante. Daca luam in cont mecanica cuantica moderna, o quasi-particula poate fi concomitent si o unda (de ce nu erotica) caracterizata de o amplituda si o lungime de unda, cu care se propaga in mediu. Cred ca nu a fost prea complicat pentru Alex.

  23. Alex

    Titus, încearcă să scrii nuvele, poate chiar romane! Nu uita să ai în fiecare multiple scene de BDSM. Cred că ai putea uşor ajunge în top la vînzări de carte.

  24. Titus

    Toata istoria cu BDSM este inspirata de la “moldovenistii primitivi si retardati”, acei, care isi baga capetele in streang binevol, fara a fi siliti de nimeni. Ei sufera de sindromul Stockholm, sufera de coplexitati de inferioritate, de sentimente pe care incearca sa le ascunda cu un val oriental tras peste fata.

  25. Alex

    Titus, o întrebare: cînd au loc alegeri parlamentare în RM, te implici în vreun fel? Baţi pe cineva la cap să voteze „europeneşte”? Votezi?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*