Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

319 comentarii

  1. Titus

    Si numele tau este gasit in letopiset, ca tradator al lui Stefan cel Mare. Erai atunci boier, dar Stefan te-a scurtat de cap. Citeste:

    De tăierea capetilor a niște boieri, 6979 (1471) ghenuarie 16 zile.

    Tăie Ștefan vodă pre Isaiia vornicul și pre Negrilă păharnicul și pre Alexa stolnicul în târgul Vasluiului.

    Alexa stolnicul!

  2. Titus

    Asa ca, boieriule Alexa, si pe timpul lui Stefan Voda ai fost o hire vicleana si ai vandut Tara la cazacii veniti din pustiuri. Ai fost retezat de cap de calaul tsigan al lui Stefan in valeatul 6979 ca nacazanie pentru pohtele tale negre si faptele tale nevrednice.

  3. Titus

    De un cutremur

    Într-acelaș an, avgustu 29, fu cutremur mare de pământu peste toată țara, în vrémea ce au șezutu domnul la masă, la prânzu. Vă leato 6980 (1472) au adus Ștefan vodă pre Mariia din Mangop, de o au luat luiș doamnă.

  4. Alex

    Да. Авя дрептате Мокану. Фрумошь оамень ыс униоништий. Дар таре болнавь.

  5. Titus

    Iti pare rau de capatana taiata?

  6. Titus

    Bine, bre Alexa stolnicul. Ce sa-ti fac, am vazut din cei ca tine multi in vuiata. Eu de obicei ii numesc bursuci ori harciogi. Sunteti uscati in interior ca carnea de gasca, ce este prea prajita. Va dati cu parerea prosteasca ca sunteti cu “suflet”, pe cand in realitate sunteti prosti dea binelea. Si nu posedati niciun fel de artistism. Si anume din acest fapt forcaiti ca bursucii la oamenii cu spirit. Traieste, bre, in pace. Ai devenit insuportabil de plictisitor. Te las cu capul retezat in mana stanga si cu Drapelul Rosu de lupta in mana dreapta.
    Treci la grafia latina, ca te faci de ras.

  7. Alex

    Титус, омул поате сэ фие прост, дар сэ айбэ “суфлет”.
    Ын ачелашь тимп екзистэ бунь спечиалишть ын микроелектроникэ, каре-с “робоцей”.

  8. Alex

    Ятэ кэ ши Илие Илашку вине сэ не уняскэ ку Ромыния. Тот май весел ши май весел.

  9. Alex

    Де алтфел, Илашку е ун ом кэруя таре-й плак авентуриле. Сынт аша оамень каре каутэ пе драку ши нимереск ын аша ниште ситуаций интересанте, кэ чейлалць ышь диструг креерул ынчеркынд сэ ынцелягэ кум де-о фост посибил аша чева. Де екземплу, сэ те дучь войос ын Естул Сэлбатик ка партизан-диверсант ку аутомате де продукцие ромыняскэ.

    Ши чел май интересант кэ пе дынсул тот тимпул ыл фолосеск алций, дар омул се дуче кэ аша-й инстинктул луй де авентурист.

    “Вечно молодой, вечно пьяный…”

  10. Alex

    Титус, дакэ ай хотэрыт сэ плечь, друм бун. Ши о дедикацие музикалэ пентру тине.
    Се нумеште: Транс Ойропа Експресс
    https://www.youtube.com/watch?v=JKHfSwoALYE

  11. Titus

    O dedicatie muzicala pentru tontalaul Alex, care socoate ca “suflertul” vulgar cazacesc, care pute a ceapa, usturoi si horilca este superior spiritului european umanist.

    https://www.youtube.com/watch?v=KCNgQUVPqdk

    Ave Maria”
    Heut sind so viele ganz allein.
    Es gibt auf der Welt so viele Tränen
    und Nächte voller Einsamkeit.
    Und jeder wünscht sich einen Traum voller Zärtlichkeit.
    Und manchmal reichen ein paar Worte
    um nicht mehr so allein zu sein.
    Aus fremden Menschen werden Freunde
    und große Sorgen werden klein.
    Ave Maria.
    Ave Maria, weit ist die Reise durch die Nacht.
    Es gibt so viel Wege zu den Sternen
    und jeder sucht eine Hand die ihn hält.
    Vielleicht ist jemand so traurig wie Du
    komm und geh auf ihn zu.
    Verschließ heut Nacht nicht Deine Türe
    und öffne heut Dein Herz ganz weit.
    Und lass den andern Wärme spüren
    in dieser kalten Jahreszeit.
    Ave Maria
    Ave Maria

  12. Titus

    Sau cum spunea M I Lermontov

    Прощай, немытая Россия,
    Страна рабов, страна господ,
    И вы, мундиры голубые,
    И ты, послушный им народ.

    Быть может, за хребтом Кавказа
    Укроюсь от твоих царей,
    От их всевидящего глаза,
    От их всеслышащих ушей.

  13. Alex

    Дин пэкате, ту ешть пря “интелигент” ка сэ ынцелеӂь кэ ши ту ешть, де фапт, ун симплу роб.
    Дар ун роб каре креде кэ-й чел май либер ом де пе планетэ. Чукча!

  14. Titus

    Sclavul Alex,fatat cu “fruntea in pamant”, ca animalul, desi de fapt, oamenii au fost nascuti cu “fruntea spre stele”, discuta despre sclavie. Sclavul care si-a luat prioritatea dictaturii lui Lukasenko, sa fie doar un surubas din masinaria statului dictatorial de tip sclavagist, raspandeste miasme de mlastina. Cum spunea cronicarul Urche: La chip era pom inflorit, dar la trup era lac imputit. Si-a ales pana si literele sclaviei, nu este in stare sa scrie omeneste. Sclavul Alex, care condamna revolta oamenilor din 1989, indreptata impotriva tiraniei, ar trebui sa tina ciocul mic. Aceasta sluga nemernica, indobitocita de catuse si lovituri de bici, nu prezinta oamenii demni si liberi. E un dobitoc deprins cu sclavia, care nu are un viitor.

  15. Titus

    Si cravasha ruseasca i-a facut spatele tarcat, ca “matroska” din flota rusa!!!

  16. Alex

    Титус, ку че ешть ту май бун ка ачела каре-ць спуня пе времурь: “Говори по-человечески!”?
    Ку че?.. Ха-ха-ха.

  17. Titus

    Citata:

    “Teo Cârnaț a explicat că a procedat așa pentru că și când se organizează alegerea președintelui țării în Parlament, participă, la fel, o singură persoană.

    Păi… și ce dacă ei încalcă principiile democratice, și ce dacă ei organizează concursuri cu un singur candidat, și ce dacă ei organizează licitații trucate, și ce dacă oamenii acceptă salariile în plic, și ce dacă agenții economici nu plătesc impozite, și ce dacă ei nu prezintă declarațiile de avere veridice, și ce dacă nu are cine să facă ordine în țară așa încât să fie pedepsiți cei care încalcă toate aceste norme.

    Și ce dacă trăim într-un stat semi-eșuat, creat artificial, și ce dacă nu ne cunoaștem istoria, și ce dacă nu avem identitate națională, și de dacă promovăm moldovenismul și națiunea civică moldovenească, și ce dacă nu avem demnitate.

    Cu o astfel de atitudine, departe nu ajungem. Și asta, de fapt, a fost demonstrat timp de mai bine de două decenii de pretinsă independență.

    Toate acestea pot fi puse la punct dacă vom trăi într-un stat cu adevărat democratic, în care fiecare cetățean să respecte legea și să știe că toți sunt egali în fața legii.”

  18. Titus

    Vita ignoranta Alex nici nu banuia de existenta principatului Transilvania, dar trepada pe forum ca o vita proasta si ignoranta!

  19. Alex

    Чукча, дуте-н… фасоле, ку тот ку Трансилвания та. Ду-те ла Будапеста ши ворбеште-ле деспре мареле ши индепендентул стат Трансилвания. Сау ду-те ла Вьена. Сау – ла Истанбул. Кяр ши дакэ елителе де аколо ау фост врео 100 де ань май де капул лор, орькум влахий-ромыний де аколо авяу калитате де слуӂь.

    П.С.
    Титус, еу ынцелег кэ ешть супэрат кэ ай фост дрес ынтр’ун мод екземплар. Ынтр’адевэр ту ши ку казачий де пе Нистру сынтець дин ачелашь алуат, орькыт де таре в’аць уры уний пе алций.

  20. Titus

    Ticalosul care linge picioarele cazacilor nistreni si le indeplineste intocmai vointa, adica scrie romaneste cu litere cazacesti abereaza de ingheata apele. Atata stie: elitete moscovite, elitele transnistrene, elitele cazacesti.
    Bre analfabetule, ti-am spus ca Transilvania a indeplinit pentru prima data planul dacic si a unit pentru prima data, la 1595 cele trei principate romanesti. A fost un stat independent, pe cand, Ungaria era pashalik turcesc cu acte in regula.
    Dar asa este rinza ticalosilor de slugi kominterniste, fiind analfabete, slugile kominterniste au inventat niste minciuni, pe care le repeta zi de zi, ca pana la urma ajung chiar ei sa le creada. Alex este Bela Kun, Ana Pauker si V.Ostalep intr-o persoana. O persoana indobitocita de sclavie ruseasca.

  21. Alex

    Чукча, ау ындеплинит ей “планул дачик” ка ши армата советикэ ын аугуст-септембрие 1944.
    Ешть фрате ку казакул, дар нич мэкар ну бэнуешть. Де… ешть “интелигент”, че сэ’ць фак?

    Дакэ Трансилвания ера “принчипат ромынеск”, атунч ешть хопа. Че фел де “принчипат ромынеск” ера Трансилвания дакэ влахий-ромыний ерау де категория а трея, дакэ ну май рэу?

  22. Titus

    Dar cine a fost Mihai Viteazul, care 5 ani mai tarziu a cucerit Transilvania, incoronandu-se la Alba Iulia? Tu, tontalaule, stii numai de Armata Sovietica si anul 44. Ti-au pus rusii pe capul ras chilug o piele de oaie si te-au lasat cu capul la soare, pana ti-au strans capul ca cu menghina si te-au transformat in mankurt veritabil. Sa nu-ti cunosti nici tatal si nici mama, sa scrii cazaceste, sa minti si sa faci sluj la stapan. In Transilvania a aparut Scoala Ardeleana. Transilvania a lasat o pleada intreaga de scriitori si oameni de cultura romani. Ai vizitat, bre, judetul Bistrita-Nasaud sa vezi oamenii si locurile de acolo?

    Tu esti curva, care a ridicat prajina, sa alunge curvele. Scrii cazaceste si minti ca nu esti cazac.

  23. Alex

    Чукча, Михай Витязул ера дин Валахия. Ши унгурий, немций етч. дин Трансилвания аша “букурошь” ау фост де вениря луй кэ ау фэкут тот посибилул сэ скапе кыт май репеде де ел. Се паре кэ влахий-ромыний де аколо ну аша таре ыл юбяу дакэ ну ль-ау пус беце ын роате.

    Турбэ, турбэ! Збьярэ, збьярэ! Еу вряу сэ’ць адучь аминте де копилэрие. Кяр аша неферичит копил ай фост?

  24. Titus

    Tontalaul nici nu-si imagineaza cat de calm sunt. Am vazut in viata mea atati totntalai mancurti, ca unul mai mult, unul mai putin, nu prea importa. Este clar ca Alex se afla pe acest forum doar pentru a freca menta. Do not feed the troll- iata principiul de baza a net-ului.

  25. Titus

    Daca te afli in RM, de ce nu ai participat ieri la protestul facut de stapanul tau Usatii pentru eliberarea lui Petrenco? Vad ca dupa comentariile facute de tine ieri, stateai si comentai in timp ce semenii tai protestau un fata politistilor inarmati pana-n dinti. Sau esti tare numai in anonimat?

  26. Alex

    Кум сэ те лэмуреск, драгэ Титус? Ну пря ам еу ынкредере ын Усатый. Ну ам обичеюл де а умбла ла протесте ростул кэрора ну’л ынцелег.

    Се паре кэ тоць “лидерий” сынт ниште папэ-лапте каре се кред марь шмекерь.

  27. Alex

    Додон зиче кэ требуе кыт май курынд де ынчепут прочедура де алеӂере а прешединтелуй.
    Поате Плохотнюк дежа вря акорд ку ФМИ?

  28. Titus

    Adica ai inteles deja ca toate aceste proteste nu au rost?
    Eu am vazut pe net actiunile politistilor. Erau bine antrenati, inarmati si nu raspundeau la “Politia este cu noi”. Cheianu a vorbit ieri despre gloante de cauciuc, pregatite pentru protestatari. Glumele se termina.

  29. Alex

    Штий, Нэстасе ши Усатый ар фи интересаць сэ фие чокнирь ынтре протестатарь ши полицие. Нумай кэ ей вор ка тотул сэ се продукэ ын аша мод ка Плохотнюк сэ н-айбэ мотив де а’й бэга ла пушкэрие. Адикэ, ла фел кум Филат ын 2009 ла Парламент: ши револуционар, дар ши апэрэтор.

    Абья кынд вор ынчепе сэ моарэ оамений ку зечиле, атунч се поате продуче ун скуртчиркуит ын минтя уней пэрць а полициштилор. Пынэ атунч полиция ва фи ку реӂимул.

  30. Titus

    Protestatarii nu au nicio sansa in fata politistilor inarmati si antrenati bine. Protestele si-au pierdut sensul in ziua cand cei de la DA si-au facut partid politic. Nu vad in randurile celor de la DA oameni noi, nu vad tineretul studios unionist, nu vad intelectualitatea basarabeana. In schimb ii vad alaturi de ei pe dodonisti si usatisti, cu scopuri clare. In genere, RM nu este capabila de o revolutie. Pe 7 aprilie a avut loc o revolta, nu o revolutie. Revoltatii nu au fost in stare sa preia puterea politica, au devastat si ars doua cladiri si au fugit. Au urmat represalii politienesti de groaza. Imi amintesc de “judecatorii din iad”, de “armata lui Papuc”, de singurul vot “de aur” pe care nu l-a obtinut Voronin sa-si puna presedinte. Apoi au urmat alegeri anticipate si poporul si-a pus in parlament “eroii”, care ca multamita, i-au pradat si injosit pe oameni mai ceva decat Voronin. Imi amintesc cum Filatushca umbla, zicand ca se va apuca de lupta cu “mafia carnii”, dar in schimb s-a asociat cu Shor.
    Iar sutele de tineri maltratati si injositi de catre politisti au ramas cu ranile si suferintele lor. Unde este astazi Damian Hincu, tanarul student din Occident, batut de armata lui Papuc? Nici nu se mai aude barem numele lui. Iar femeile maltratate ca, de exemplu, Oxana Radu, au disparut fara urme. Numai doamna Natasha Morari este vesela si zglobie.

  31. Alex

    Титус, тре сэ ынцелеӂь о кестие.
    Револта дин 2009 ну а фост а тутурор. Дар ау екзистат врео 35-40 % де популацие сэтуй де Воронин.
    Дакэ ну ера Плохотнюк каре сэ-л скоатэ пе Лупу де ла Воронин, комуништий ла алеӂериле дин юлие 2009, авяу сэ айбэ мажоритате симплэ. Тоатэ фаза а фост ын „decoy”-ул молдовенист Лупу, каре а луат де ла Воронин 4 проченте ши а май адунат врео 6 де прин алте пэрць.

    Титус, ай ту чева ку Морарь. Ха-ха

  32. Titus

    Eu nu am nimic cu doamna Morari, in afara doar ca nu-mi plac emisiunile dansei. Vin de fiecare data aceiasi persoane, modul de a modera emisiunea este foarte nervos, care incepe uneori sa irite.

    In 2009, la proteste au iesit tinerii, studentii, profesorii. Jurnalistii romani nu erau impartiti intre diferite gasti de interese(poate ca doar jurnalistii lui Rosca). Era o atmosfera grea, produsa de badaranismul antiromanesc al lui Ciorescu, Chisinaul duduia de vorbe despre afacerile lui Oleshka, fiul.
    Sa nu uitam ca in 2007 Romania a fost acceptata in UE si s-au introdus vize pentru cetatenii RM. Ca vreun cetatean al RM sa mearga intr-o tara, care nu avea consulat la Chisinau, era necesar sa-ti faci viza romaneasca, ca sa mergi la Bucuresti, pentru ati obtine viza pentru tara pe care doreai s-o vizitezi.
    In 2009 a fost Primavara sperantelor, toti asteptau caderea lui Ciorescu.

  33. Alex

    Примэвара сперанцелор луй Титус, Мокану, Олег Брега, Бэсеску, Филат, Плохотнюк, Лучински, Лупу, Диаков, Гимпу, ректорилор, журналиштилор плэтиць де Филат, етч.

    Еу персонал н-авям сперанце ши конштиентизам ынкэ де атунч – ку Филат, Гимпу, Урекян, апой Лупу, ва фи май рэу, декыт ку Воронин. Дар нич пе Воронин ну-л путям вота. Воронин ын ултимий ань ышь ешя дин “хорошо”. Ера пур ши симплу ун бэдэран (проромын-антиромын, ну конта).

    Де ая нич н-ам фост ла алеӂерь.

  34. Alex

    Дражий мей, ам фэкут рост де ноуа хартэ административэ а Молдовей ноастре.
    Плохотнюк редуче нумэрул де райоане. Поате ле ва нуми “жудеце”, дар аста-й букурие пентру прошть кэ-й тот аколо.

    Привиць аич.
    http://i64.tinypic.com/2njj5h5.jpg

  35. Titus

    Deci nu ai fost la alegeri. Cred ca pentru tine ar fi mai bine sa te stabilesti cu traiul in Transnistria sau Belorusia. In Belorusia nu vei avea dilema alegerilor. Il vei vota pe Lucasenko pana la sfarsitul vietii si te vei simti fericit in plina masura. O varianta si mai buna ar fi Turkmenistanul: Vei avea un turkmenbashi pe viata, un tata adevarat al boborului iubitor.

  36. Alex

    Сэ-нцелег кэ ту ай фост ши ай вотат “Филат” сау “Гимпу”. Титус, ай фэкут алеӂеря коректэ. Браво! Нумай рэу кэ н-ай венит ын Молдова сэ симць пе пеля та чея че а урмат. Ай пьердут мулте.
    Еу о сэ рэмын ын Молдова ши о сэ фак аша кум сокот де кувиинцэ. Мерси пентру сфат.

    П.С.
    Плохотнюк л-а скос пе “колега” Константин Ботнарь дин Парламент. Оаре де че?

  37. Titus

    Nu in Moldova ci in RM. Moldova istorica se afla peste Prut. RM este o consecinta a pactului criminal Ribbentrop-Molotov. RM inseamna Ribbentrop-Molotov. Acest teritoriu va deveni Moldova cand se va uni cu Moldova istorica, in cadrul Romaniei. Va avea o piata mare de desfacere, va avea munti, mare, legi. Pana atunci ramai in RM.

  38. Titus

    Plahotniuc l-a scos pe Borsetka din Parlament pentru a-l face invatator la una din scolile duminicale din capitala!

  39. Titus

    De ce scrieti “пьердут”? Cu grafie cazaceasca se scrie “пердут”.

    Cum scrieti iepuras?
    епураш sau иепураш?

    вяцэ ori виацэ ?

  40. Alex

    Титус, мие мь-е ын кот. Орь сынтем ла “диктаре” ши еу ну ерам ла курент?

    Молдова историкэ се афлэ песте Прут? Афлу лукрурь ной. Ну штиям.

    Ярэшь деспре унире. Н-аре невойе, мэй Титус, Ромыния де унире. Чей де ла Букурешть вор сэ администрезе РМ фэрэ а авя марь респонсабилитэць. Яр Бэсеску вря с-ажунгэ дин ноу ын политика маре, кэ моаре де пликтисялэ акасэ ку непоций, де ачея ши “кэлэреште валул”.

  41. Titus

    Inteleg, Alex. “Limba moldoveneasca” a moldovanilor este o limba “libera”, fara gramatica. Numai vorbind aceasta limba minunata, omul se simte cu adevarat liber. Original, nu-i asa?
    Pe timpurile “minunate” ale SSSR-ului cuvantul “невойе” se scria ca “невое”. Iar Consiliul de Ministri se numea Sovietul de Ministri.

    Moldova istorica cu capitalele ei se gaseste in Moldova de peste Prut. Tara Moldovei s-a latit de la munte pana la mare si nu invers. Baia, Suceava, Iasi- capitalele Tarii Moldovei. Chisinaul a fost capitala guberniei rusesti Basarabia, teritoriu care nu a fost niciodata independent. RM nu este succesoarea Tarii Moldovei. Adevarata succesoare este Romania. Denumirea adevarata a RM este “Fosta republica sovietica moldoveneasca”.

  42. Titus

    Ai ramas pana astazi fidel trecutului sovietic. Ai fost educat in minciuna si viol. Numai “Moldova Film” cate capodopere mincinoase a produs pentru “educatia” ta. Te-au potcovit politic cu cuie de 200 mm, asa ca nu-ti mai poti scoate potcoavele sovetice pana in ziua de astazi. Numai filmul “Podurile”, dupa romanul cu acelas nume de I C Ciobanu, cu Mihail Boiarski in rolul lui Ghita, cat face!!! Boiarski si-a inceput cariera de actor de cinema in RSSM, cu filmul “Podurile”. A debutat cu cea mai mare minciuna inainte de a se face “mushchetar”.

  43. Titus

    Иануарие sau Януарие?

  44. Titus

    Graiul moldovenesc este ramura estică a limbii dacoromâne, fiind vorbit în regiunea istorică Moldova, azi împărțită între statele moderne România, Republica Moldova și Ucraina (în principal două regiuni : regiunea Cernăuți și Bugeacul). Vorbitorii acestui grai sunt Moldovenii. Din anumite considerații, în special de ordin fonologic și după anumite tipicuri lexicale, graiul moldovenesc ar putea fi văzut drept extensie a graiurilor din Ardeal și Banat[1].

    Graiul moldovenesc care este o variantă orală („abstand”) nu trebuie confundat cu „limba moldovenească” care potrivit Constituției Republicii Moldova, este o denumire oficială pentru limba română literară („ausbau”) în această țară.[2][3] Așadar, „limba moldovenească” nu este o formă scrisă a graiului moldovenesc, ci o denumire alternativă pentru limba română „ausbau” la baza căreia stă graiul „abstand” muntenesc. Prin urmare, graiul moldovenesc intră în câmpul de studii lingvistice și filologice, iar „limba moldovenească” în câmpul de studii politice și istorice.

  45. Alex

    Греу ешть де кап. Кяр ну ынцелеӂь кэ скриу ын кириликэ СПЕЧИАЛ ПЕНТРУ ТИНЕ?
    Пентру мине кяр е ун ефорт. Мэ букур кэ ци-й минте регулиле ортографией ши филмеле ку Боярский, пе каре лям уйтат демулт.

    Хай ну-мь цине лекций де историе. Териториул РМ а фэкут парте дин Молдова историкэ ши пунктум.

    Обсерв кэ те инспирь дин екземплул Югославией. Фоарте бине. Май ций минте казул Мунтенегрулуй? Уйте кэ вечиний сырбилор (ши практик тоатэ “лумя чивилизатэ”) сусцин кауза мунтенегрянэ. Ши тотул е ок.

  46. Titus

    “ци-й” se scrie ca “ций”
    “лям” se scrie ca “лe-aм”.

    Pacat ca actori renumiti ca Mihail Badicheanu, Victor Ciutac, Mihai Volontir, Mihail Curagau, Ion Ungureanu si altii au trebuit sa se filmeze in asemenea mizerii.

    Ma minuneaza faptul ca tu, rezident in RM, care nu ai parasit-o niciodata, nu cunosti aceste capodopere. Imi amintesc cum am vizitat odata RM pe timpul lui Ciorescu si in RM functiona un canal TV numit NIT. Acolo, aceste minunatii erau aratate in fiecare zi. Sau tu pe acele timpuri erai la Nijni Taghil?

  47. Alex

    Ну привям каналул ачела. Ш-апой те лэмуреск кэ еу ну привеск де форте мултэ време ТВ. Деши ла ынчепут мь-а фост греу. Ятэ аша – м-ам енерват ынтр-о бунэ зи ши ам спус “адио” телевизорулуй.

    Титус, еу поате ш-ам привит ын копилэрие-адолесченцэ карева дин филмеле де каре поменешть, дар се паре кэ еле пе мине ну м-ау маркат аша таре ка пе тине. Холивудул ши аша нумитул чинематограф русеск ла ора актуалэ ау диструс ын РМ тоатэ “моштениря советикэ”.

  48. Titus

    Ach, mein Gott. Donnerwetter. Dar exista internetul, youtube de exemplu.

    https://www.youtube.com/watch?v=aqq-bZrFlx8

  49. Titus

    Oamenii sovietici nu prea cunosteau Hollywood-ul. In schimb priveau Bollywood-ul, filme indiene, cu cantece si dansuri exotice…

  50. Alex

    Титус, лумя ну ле май привеште. Ну май ынцелеӂе “лимбажул артистик”. Май алес чей май тинерь.

    Дакэ те дуч при университэць ши ынтребь де “Будулай”, “Лэутарий”, “Табор уходит в небо” ай сэ везь ниште окь кыт чепеле.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*