Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

La Moscova sunt prostituate mai bune… Iar la Guantanamo camere potrivite…

Inaugurarea lui Trump a solicitat emoțional politicieni din întreaga lume. Mireasma unor “vise romantice cu Proaspătul Chiriaș al Casei Albe” a creat turblențe politice la București și s-a consumat în surdină la Chișinău. În timp ce Plahotniuc își prepara în disperare o capră apetisantă pentru închipuitul libido geopolitic al lui Donald, Dodon deja îi oferea la Moscova lui Vladimir Valdimirovici o crustacee la fel de erotică pentru înțelesul rusesc al aceleiași poze.

Săptămâna trecută a fost una dramatică pentru “confruntarea ruso-americană” dintre Dodon și Plahotniuc. Dramatică din perspectiva unor scenarii ratate de propaganda “GBC-ului oficial” care a avut în proiect o poveste politică halucinantă pentru imaginația globalistă a moldoveanului televizat, dar și din perspectiva unor visuri pe cât de irealizabile pe atât de tupeiste ale unor golani dornici de afirmare internațională.

Realizați ce “Discotecă Drive” ar fi fost prin Chișinăul ăsta “întors de la țâța urbanismului european” dacă cuplul nostru fatal Dodon-Plahotniuc reușea “să se scuipe” aranjat pentru deliciul susținătorilor lor din două părți ale lumii!? Vă închipuiți ce salve de “breaking news”-uri triumfale s-ar fi tras pe ecranele celor două Carteluri de presă!? Vă puteți imagina cum ar fi gemut de “durere deontologică și nepartizană” de pe lumea cealaltă JurnalTVsau TV7!?

Rateul celor doi e mare, dar nu-i fatal. El seamănă mai mult cu o graviditate întreruptă brutal printr-un chiuretaj făcut în taină și fără ca să fi ajuns pe guri rele de mahalagioace de temperament. Mult mai grave sunt semnalele proaste primite de cei doi din cele două părți ale lumii: dacă lui Dodon, Putin i-a zis că are prostituatele lui, mai bune pe Tversckaia, lui Pahotniuc, în genere, i s-a spus că americanii au camere mai bune pentru el la Guantanamo Bay!

1 comentariu

  1. Misu

    Domnule pentru ce lui Trump ia trebuit sa scoata limba Spaniola depe site la presedintie?
    Ori asta ii un nou challenge pentru toti presedintii alesi si se pare ca la pornit Dodon.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*