Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Dodon a stricat aerul la Bruxelles

Oficialii europeni au fost obișnuiți, în ultimii ani, cu moldoveanul care venea la ei în vizită ca să miroase, să se ungă sau să-i gâdile. Situația era întodeauna jenantă, dar oarecum acceptabilă, mai ales dacă luau în calcul “zărul oțătit din genele lui ne-euroconforme”. Ieri, aceiași caricatură antropoidă a mers la Bruxelles cu un singur scop – să pută!

Mutra lui Dodon doar noi o putem distinge dintre fizionomiile publice din șandramaua asta de țară. Vă asigur că pentru politicienii străini noi suntem toți “pe-o față”, cu aceeași cătătură și într-o minte. La Chișinău sunt nuanțe rusești, comuniste, mafiote sau ortodoxe, în oricare alt loc al lumii, exstă un singur indice în raport cu alte entități statale – moldoveni.

Cum credeți, care ar trebui să fie reacția “Omului de Bruxelles” atunci cănd același pitecantrop, care sărea adineaori de pe creangă pe ram ca să obțnă bani de haram și regim liberalizat de vize, vine acum la el și-i strigă: “Hooooo! De ce mi-ai făcut asta?” După care îl scuipă, trage un pârț răsunător și trântește ușa.

Ieri, la Bruxelles, Dodon le-a aruncat în făță europenilor batista (utilizată) de pe “țâmbalul demnității și adevărului națîunii moldovnești”.

 

4 comentarii

  1. Ilie Dabija

    Acum Bruxellesul ar trebui sa stopeze orice finantare spre rimi,orice import din rimi,si sa-i lase pe dondon si pe plohis sa se descurce,deoarce primul isi rupe chilotii in fund scremandu-se sa dovedeasca muldovenilor ca cu russia-i mai bine,iar cel de-al doilea,varsa atatea bale la intalnirile sale cu biurocratii americani si europeni,convingandu-i ca numai el(sic!),este in stare sa dezradacineze coruptia in rimi!Atunci,dupa vre-o doi-trei ani o sa vedem incotro se vor porni muldavanii,necatand la ceea,ca astea, deprinzandu-se sa traiasca din bani europeni “na saru”, sunt profund convins ca russia n-o sa ajute rimi cu nimic in afara de declaratii,promisiuni,invinuiri in adresa europei,fel de fel de intrigi(cu ajutorul coloanei a V),tot pe europeni o sa-i invinovateasca.Apropo,comentariul meu poate fi folosit ca o sugestie pentru emisiunea de azi!

  2. Stanislav Poroşenco - antinaţionalist - nu ca Петя, Петя питушок!!!

    BRAVOOO, DODON! AŞA ŢINEŢI! E O STRATEGIE DE BĂRBAT ADEVĂRAT!!! (y) (y) (y)

  3. lilia

    Cite mutre au si europenii ca dodon !!! Cine i-au näscut pe toti dacä nu westul ???

  4. Alex

    Hehhe
    Mocanu ari o pasiuni nebunî cu naţîunea asta moldovneascî.

    Băi, di naţîuni s-o grăit ş totuş nimi n-o făcut nik mai mult. Şi-atîta vorbî?
    Slusari s gînde la grîu ş tomatili vînduti la Moscova, Boţan la paralili pi cari i li dădi Nastas-E… ş nik treabî. Mai pi scurt, domiliţî-vî cu naţîunea asta c nu v-o faşi nimi. Niş chiar Do(n)don.

    Cît dispri fiinţî polietnişi şi-s va spun? Dap dacii din Imperiu Roman di la cari o aparut tăti neamurili valahi şi erau, A? Fiinţî polietnişi, aşă-i Serju? Iaca uiti c nu-i nik ieşît din comun cu polietnişitatea asta.

    S trăiţ, draji moşului! Ş s ni mai auzîm!

    P.S. Prin şi galaxii oari-i Titus? Scrie c faşi eletro-dracu-ştii-şi la o firmî americanî. S pari c americani şiia îl pun la lucru mai şeava ca nemţî pi şei din lagîri. De-am nu mai ari timp niş s scrii comentarii pi forumuri. Hehe. Morala trajediei moldovneşti: Nu v-o placut s lucraţ de-a oaia la sovietişi pintru o sutî di rubli, iaca daţ din coati pintru americani. Hihi.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*