Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Moldoveni, beți ceai „i diorgaitesi”, spionul a fost prins!

De 25 de ani ne merg treburile prost din cauza unei „cârtițe” rusești ce a săpat fundamentul statalității moldovenești. Cine știe cum ar fi arătat țara asta dacă spionul rus ar fi fost prins acum 20, 10 sau măcar 5 ani în urmă. Toate elaborările noastre secrete în tehnologii spațiale, rachete balistice și arme nucleare s-au scurs ca apa dintr-o țeavă spartă la bucătărie spre destinații necunoscute din cauza unui trădător de patrie care a ros ca un șobolan torba inteligenței noastre ancestrale.

Cetățenii acestei țari au trăit mai mult de două decenii cu gândul că „au fost întorși de la țâță” și că vor avea „cât vor trăi ei pe pământ doar scârbă la pat cu civilizația umană” … ca să afle, acum, că toate necazurile lor au fost din cauza unui singur spion!

În acești 20 de ani de când „hoțul de secrete moldovenești” fură, fură și fură informații prețioase din safeurile „suveranității noastre naționale”, s-au acumulat așa de multe frustrări în sufletul moldoveanului, încât el, sărmanul, credea deja că „i-a fost făcut de deochi prin cioc de rață …” ca să nu-i mai ticnească vreo dată de statalitate și țară.

Un spion, doar un singur spion a belit ani la rând țara asta în lung și-n lat, iar noi, proștii, am crezut că aici funcționează o întreagă rețea de rezidenți, informatori și agenți sub acoperire. Deci, nu-i adevărat că în mai toate domeniile vieții publice: biserică, politică, mass-media și societate civilă activează o întreagă rețea de agenți de influență ai Federației Ruse! Deci, nu-i adevărat că toată rețeaua KGB-istă a lui Glotov, ofițerul de linie al intelectualității sovietice moldovenești, este activă și muncește în sudoarea frunții pentru interesele rusești în Republica Moldova! Deci, nu-i adevărat că acelei armate de KGB-ști, acum „Europa-liberi” cugetători, li s-a alăturat, mai recent, o generație nouă de manipulatori de opinie publică sub acoperire jurnalistică și civică și nu-i adevărat că „supcikurile” de bucătărie ruso-german servite de Natașa pe la „kvartirciki”, pe la „Propaganda”, mai nou și prin „diasporă”, sunt o nouă formă de a-i purta de căpăstru pe moldoveni!

Deci, toate astea au fost fantasmagorii! Deci, toate astea sunt aberații! Noi nu am fost manipulați de agentura rusească, noi nu am fost prădați de mafia rusească, noi nu am fost împușcați la Nistru de Armata rusească! Noi am fost, pur și simplu, oleacă spionați de un trădător de patrie care a vândut rușilor toate secretele noastre. A fost nevoie ca ceaiul să fie servit de bucătăria maniilor lui Plahotniuc ca serviciul de contraspionaj moldovenesc să dea cea mai mare lovitură din istoria modernă a Republicii Moldova.

Inteleghenție, bea ceai „și deorgaiește-te” sănătos – cât Plahotniuc are spion la pușcărie, tu ai albi la libertate… de exprimare!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*