Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Coșmarul „stataliștilor” a început aseară

După atacul american cu rachete a unei baze aeriene siriene, disperarea „stataliștilor” din întreaga lume nu are margini. De la maniacul nord-coreean, Kim Jong-un, mitomanul „botox – treatment”, Putin și până la ultimele caricaturi întâmplător „statalizate” la Chișinău, toți își înghit azi veninul fără seamăn al înfrângerii celei de pe urmă.

De aproape jumătate de an, „armate regulate” de idioți utili trăiesc, alături de idolii lor, iluzia că în Statele Unite ale Americii a câștigat alegerile un „statalist” și că după acest eveniment „fericit”, lumea stă în fața unei Noi Ordini Mondiale în care fiecare Mascul-Suveran va putea „testicula” așa cum „îi place mușchiului său” între hotarele pișate de el cu dispreț patriotic pentru drepturile cetățenești ale semenilor lui.

De aproape jumătate de an, propaganda „kremlinoidală” drege coma alcoolică a milioane de ruși cu toasturi triumfaliste despre așa-zisa admirație a lui Trump pentru complexele freudiste ale lui Putin, iar gherile comuniste de inspirație sovietică și cele ale fundamentalismului religios adulmecă nerăbdător ceasul abolirii drepturilor omului la scară mondială.

Aseară, câteva zeci de rachete americane au distrus nu doar o bază aviatică ruso-siriană. Aseară, rachetele americane au aruncat în aer iluziile nebunilor din patru părți ale acestei lumi zălude. Pentru că nu există nenorocire mai mare pentru oamenii liberi, decât să se nască pe vreun teritoriu eliminat din circuitul valorilor civilizației moderne. Nu există tragedie mai mare, decât să constați că nimeni și niciodată nu-ți va putea garanta dreptul de a gândi și a te exprima liber, dreptul de a nu fi tratat cu arme chimice doar pentru faptul că ești altfel decât cretinii care se îndrăgostesc de suverani.

Astăzi este ziua Bunei Vestiri, a Optimismului și a Speranței!

Astăzi, aflăm cu bucurie că nu vom fi abandonați, că nu ne vom scufunda în bălării uitate de civilizație și că fiecărui nebun i se va răspunde după nebunia lui. Pentru că doar așa noi nu vom înnebuni, iar nebunii nu vor trece drept înțelepți.
America first!

8 comentarii

  1. valentin

    ba , dar retardati mai sunteti. si aici e treaba cu politiztul bun si cel rau. fac cu randul . papusarul ii conduce si trage foloasele.

  2. M

    Nu prea mare bucurie, dar….

  3. Grigore

    Si daca admitem doar ca e o intelegere intre Putin si Bufonul alb de la Casa Blonda? Rusia in cele mai stabile traditii respinge rezolutia ONU, apoi americanii lovesc in Siria… Intre timp organizam un atentat in Piter si parca totul e bine si frumos. Putin e jertfa iar bufonul e indragit de toti americanii si in genere de toata lumea ca Obamacare nu trece si ca in numele jertfelor din Siria el e tare mare sfant si ajuta sirienii… Suna banal, salbatic poate, dar cum is conducatorii asa le e si scenariul… Sper ca e doar fantezia mea…

  4. Alex

    Титус, унди ешть, драгу мошулуй?

  5. Titus

    Doriti sa-mi spuneti ca “bucuria” alegerii lui Trump s-a spulberat? Pot sa va mai comunic ca Erdogan s-a suparat iarasi pe Putin si rusii vor inchide curand piata rusa pentru rosiile turcesti.

  6. Titus

    Azi este ziua cosmonauticii rusesti. Iurii Gagarin, he-he

  7. Alex

    Бэй Титус, кредем кы няй пэрэсыт дяму.

    Ердоган ку Путин о сы сы пупи, апой о сы сы супери. Ш’апой яр ла пупат, ши дупы аста… Ши тот ашэ ынаинти. Ну’c проблеми.

    Я май ласы пи Гагарин. Зы ши май фашь!

  8. Titus

    Ce mai fac? Ma minunez cand citesc despre “tarisoara” noastra. De departe se vede ca plaha a pus mainele pe totul. Il foloseste pe dondon ca pe un “bau-bau” sa sperie cu tancurile rusesti occidentlii. Cam ca in romanele lui Ion Constantin Ciobanu, unde un taran speria un crasmar evreu cu o cutiuta in care avea doi samburi de struguri, spunea ca daca nu-i da de baut, va da drumul la dihania din cutiuta. Evreul ofta, dar nu se punea cu nebunul si-i turna o ulcica de vin pe gratis.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*