Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

SUSPENDATU’

Curtea Constituțională l-a suspendat pe Dodon, pentru ca Guvernul să-și rezolve niște necesități instituționale.

Dacă înțelegem noi corect, “starea de suspensiune” a Preșdintelui se încheie imediat ce Plahotniuc își termină actul de satisfacție politică.

Iarăși, dacă nu greșim, Dodon poate fi suspendat ori de câte ori apare vreo necesitate sau vreo poftă politică de satisfăcut.

Dar oare numai politică? Oare în alte cazuri Dodon nu poate fi suspendat? Ce spun oare juristii? Principiul precedentului juridic ar putea fi valabil și în cazul violatorilor “normali” sau numai a celor politici?

Băieții vor să știe dacă îl pot suspenda pentru necesități personale, măcar o dată, pe “apetisantul ăsta”.

Toate astea, în situația în care există multe semne că Dodon nu este o victimă nevinovătă a lui Plahotniuc și că hârjoneala lor publică nu este decât un joc, un preludiu de un erotism politic aparte. Există semne că acești amanți se plac și au relații din ce în ce mai pătimașe. Dacă e așa, băieții sunt și mai derutați, ba chiar “obijduiți” și revoltați:
“Tovarășe Suspendat, dacă dai cu atâta ușurință pe coridoarele puterii, dă și în stradă, “măcar oleacă pățanilor”!

Curtea Constituțională trebuie să răspundă, totuși, la aceste întrebări, iar, până una alta, să spună măcar dacă Dodon poate fi suspendat, în aceiași zi, pentru două necesități diferite? Altfel, norodul se va revolta!

Cu mare obidă în suflet,
Poporul Deșteptat

2 comentarii

  1. Ion

    Cum o aducea vin si plăcinte la universitatea agrara la “pățanii”așa si acum aduce satisfacție politico-fila lui “tiganofil”..

  2. Grig AMBROSI

    E gudron de hiulă. Nimic mai mult.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*