Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Mâine DODONII fac repetiție generală

Cele mai stupide crime de pe lumea asta sunt cele săvârșite de oameni care au stat mult timp la pușcărie și s-au obișnuit cu viața din captivitate. Majoritatea dintre ei nu se mai pot integra în societate și, în cele mai dese cazuri, caută posibilități să revină la viața fără griji de după sârma ghimpată. Metoda e simplă și întodeauna sigură – o nouă crimă urmată de o condamnare.

Pentru o mare parte a moldovenilor, de mai bine de 26 de ani, alegerile sunt o crimă săvârșită conștient și cu premeditare pentru a reveni acolo “undi era ghini, undi nu trebuie sî gîndești, undi poț sî bei șî sâ mânâși pi dejeaba”.

Moldovenii știu că votul lor pentru comuniști sau pentru socialiști este tot așa cum ai ucide sau cum ai viola. O fac cu îndârjire de mai bine de un sfert de veac pentru “a fi pedepsiți cu închisoarea”.

În raport cu recidiviștii de altă dată, moldovenii sunt infractori ghinioniști. După ce anul trecut “ne-au violat pervers viitorul cu un dodon”, cei mai penibili perdanți ai Europei de Est, pun la cale pentru 2018, o crimă oribilă și visează din nou că vor fi condamnați pe viață cu detenție în “Soiuz”.

1 comentariu

  1. sihastru

    Un articol demn de premiul Nobel Jos pălăriea

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*