Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

De ce Maia Sandu, Năstase și toată “societatea lor civilă” zic că alegerile încă ar putea fi validate?!

Pentru că invalidarea alegerilor din Chișinău este doar una din crimele săvârșite de către Plhaotniuc cu ajutorul “Justiției capturate” de el încă în 2009 – 2010, iar majorității celor care astăzi sunt luptători împotriva lui Plahotniuc, alături de Filat, au beneficiat din plin de mai multe ori de serviciile Justiției lui Plahotniuc:

– Cu ajutorul acestei Justiții au fost înfrânate poftele familiei Voronin și a fost preluat de la ei controlul asupra fluxurilor financiare provenite din importul de mărfuri. Acest “domeniu îmbelșugat” a fost “plantația” lui Filat pe care a păscut câțiva ani buni toată cireada asta de anliști, jurnaliști și “sondăjiști”.

– Cu ajutorul acestei Justiții a fost mușamalizat cazul Pădurea Domnească, iar “societatea civilă și jurnalistică” a răsuflat ușurată că s-a oprit războiul dintre stăpănii lor.

– Cu ajutorul acestei Justiții s-au spălat miliarde și a fost “dată spargerea” sistemului bancar, a fost mafiotizată țara și au fost pedepsiți “cârcotașii politici”.

– Cu această Justițiție “și-au înfundat nasurile” toate pușlamalele “societății civile și jurnalistice” pentru a merge la alegerile din 2014 ca într-un veceu public și pentru a răsufla mai apoi prin studiouri de televiziune “aerul proaspăt al integrării europene”, pentru a chicoti de satisfacție că PLDM-ul are o majoritate relativă care îi poate da șansa lui Filat să revină cu aceeași dare de mână Prim-ministru.

De ce dau ei de înțeles că Scrutinul încă ar putea fi validat?

Pentru că îi interesează doar să-l “fete” pe Nastase Lider Național și nimic mai mult. Dacă ar spune “poporului deșteptat” că, indiferent de faptul că această Justiție este sau nu este a lui Plahotniuc, procesul juridic a luat sfârșit definitiv și irevocabil, dacă le-ar spune că lupta trebuie dată deja pentru a declara Justiția moldovenească anacronică și periculoasă pentru libertățile noastre cetățenești, atunci cum să-i determini pe manifestanți să strige: Năs-ta-se! Năs-ta-se!?

Că doar nu-s nebuni să vrea ceea ce declară că vor!

Că doar nu–s nebuni să vrea altceva decât plicurile, cardurile, glamurul, coconadele și “tusovcile” din “epoca de aur” a luptei “împotriva comuniștilor” alături de cuplul fatal, Plahotniuc-Filat!

Că doar nu-s nebuni să vrea un stat necapturat de vreun “stăpân bun” și de-al lor!

1 comentariu

  1. Avalon

    D-LE SERGIU,SALUTARI!MA ALATUREZ CELOR SCRISE DE D-RA,DAR NU SI DE VICELE DRA,D-NA BODRUG.NE CUNOASTEM PERSONAL SI AS VREA SA VB,CA N-AM VB DE 17 ANI.
    ASTEPT MESAJUL D-RA LA MAIL INDICAT IN NOTA DE INREGISTRARE A COMENTARIULUI

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*