Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

De ce Maia Sandu are nevoie (permanentă) de Alaiba?!

Când absolvi Harvard-ul, nu mai ești un intelectual oarecare, ci unul de elită. Iar orice lucru prestigios necesită o anumită întreținere, în cele mai dese cazuri, costisitoare.

Nu poți să-ți cumperi Porsche și să-i torni ulei fabricat din păcură în subsol la Ciocana, ci ai nevoie de „shell-uri” finuțe. Între noi, moldovenii, fie vorba, când Porsche-ul nu-i chiar Porsche și shell-ul poate fi de printre fustele pirandelor de la Soroca, dar asta e altă treabă, că doar și Harvard-ul nostru nu-i chiar Harvard… Offfff…, nu mai spuneți, vă rog, nimănui așa ceva, că aud și alții… și nu-i frumos…!

Așadar, fiecare absolvent Harvard este dotat cu un dispozitiv de măsurare a nivelului intelectual. Da, da, exact așa cum măsori nivelul în baia de ulei, tot așa măsori și nivelul intelectual în tărtăcuță: când scade, adaugi câte un pic de lubrifiant ca să nu freci neuronii „pi uscat”.

Prin urmare, Aliaba este uleiul intelectual al Maiei Sandu și pe măsură ce i se vor uza tot mai tare gărgăunii, va fi nevoie de tot mai mult Alaiba!

Hai, hai, Alaiba! Hai, băieți, “cî bati motoru”…!

1 comentariu

  1. Valentina

    Tare!!!
    Am ras cu pofta! Că de obicei Domnule Mocanu știți să filtrați bine ,,lumea,,.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*