Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Ticăloșilor, pretindeți că ați suspendat “PROPAGANDA RUSEASCĂ”?!

Pe 16 decembrie 2022, voi ați suspendat licența de emisie pentru 6 posturi de televiziune care „reflectă tendențios și manipulator evenimentele din țara noastră, dar și cele legate de războiul din Ucraina!” Voi ați făcut asta la a 296-a zi de la începutul războiului în Ucraina! Ați adoptat această decizie în Republica Moldova – stat membru al Comunității Statelor Independente, stat care are un Acord Strategic de colaborare cu statul agresor și terorist, Federația Rusă!

Nu are rost să vă întreb de ce nu ați făcut acest lucru în primele săptămâni de război. Știm, cu pantalonii plini… îi greu să fiți curajoși. Dar de ce să vă maimuțăriți? De ce să nu fiți voi înșivă? De ce nu ați adoptat documentul cu o dată anterioară, măcar cu 1 aprilie 2022, să zicem?! Voi doar puteți…! Voi, cu 63 de mandate, stăpâniți nu doar spațiul, ci și timpul! Ce o să zică posteritatea despre voi? V-ați gândit? Dădeați o șansă moldovenilor iștia, eroi ca și voi, să se simtă și ei oameni după război!

Cu atât mai mult nu are rost să vă întreb de ce nu ați denunțat Acordul CSI sau Acordul de Parteneriat Strategic cu Federația Rusă, de ce nu ați recunoscut Statul Agresor – Stat sponsor al terorismului. Nu are rost, pentru că știu, pe acest subiect ați dat explicații „plauzibile” liderilor politici ucraineni sfidându-i în cel mai mârșav mod atunci când ați mers la Bucea și Irpin să vă „pișați ochii” în fața camerelor de luat vederi. Știați că nu își pot permite să vă trimită pe urmele „Corabiei rusești”!

Ar avea rost să vă întreb de ce nu ați adoptat această decizie până la istorica voastră tranzacție cu gazele pe gratis pentru Regimul separatist a lui Putin de la Tiraspol, în perioada când Maia Sandu „făcea unirea” pe la București și Bruxelles, iar voi „vă tatuați” pe toate frunțile „Bez vas!”, atunci când suflați în toate goarnele voastre propagandistice – TV 8, Protv, Vocea Basarabiei, TVR, JTV, Moldova 1 – că sunteți gata să înghețați doar ca să nu vindeți o bucată de țară?!

Nici asta nu vă întreb pentru că știu răspunsul!

Adevărul este că belirea lui Șor este parte a înțelegerilor voatre cu rușii! Pentru perpetuarea regimului separatist din stânga Nistrului, ați primit curent ieftin, iar Șor, care nu le (mai) trebuie rușilor, vi l-au dăruit în calitate de „porc de Crăciun”. Iar voi, în sfârșit, îl puteți răzbuna până la capăt pe „al vostru Vlad Filat”, „trădat” de cel care a remunerat altă dată cu „truskani” întreaga voastră echipă de căcăcioși, atunci când ați slujit fără scrupule și discernământ două pușlamale ale politicii „europene” de la Chișinău pe numele lor de căzături umane – Filat și Leancă.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*