Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

CALEA SPRE NORMALITATE sau

images11.jpgZECE condiţii pentru lichidarea consecinţelor mariajului politic săvârşit împotriva firii de către creştini, democraţi şi comunişti din 4 aprilie 2005

1. Vladimir Voronin, va fi declarat de o instanţă de judecată independentă decăzut din drepturi părinteşti, iar fiul său Oleg va fi luat spre a fi înfiat de cea mai săracă familie din Republica Moldova. Familia cea mai săracă va fi desemnată prin concurs investiţional în baza unui regulament adoptat de Parlament şi va fi publicată în Monitorul Oficial.
           

       2. Lui Iurie Roşca i se va retrage permisul de port armă, iar perimetrul în raza de un kilometru în jurul reşedinţei acestuia de pe Nucarilor 12, va fi declarată zonă demilitarizată. Regulamentul zonei demilitarizate va fi stabilit de Parlament şi va fi publicat în Monitorul Oficial.

      3. Lui Oleg Voronin, fiul lui Vladimir, decăzut din drepturi părinteşti prin hotărîre judecătorescă, înfiat de cea mai săracă familie din Republica Moldova, i se va permite cu titlu de excepţie activitate cerşetorească în bază de patentă pe tronsonul de cale ferată Giurgiuleşti – Cahul între staţile Colibaş şi Brânza, doar în orele de zi. Regulamentul orelor de noapte va fi stabilit de Guvern.

      4. Lui Iurie Roşca i se vor confisca toate obiectele ascuţite şi contondente până la tacâmuri de bucătărie şi anumite obiecte de uz casnic. Poliţia va ţine sub control strict regimul armelor şi muniţiilor în zona demilitarizată.

      5. Pe tronsonul de cale ferată Cahul – Giurgiuleşti în împrejurimile satelor Brânza şi Colibaş vor fi organizate două detaşamente de partizani din rândul localnicilor rămaşi fără case în urma construcţiei căii ferate. Detaşamentele de partizani vor avea drept scop deraierea trenurilor de marfă. Trenurile de călători vor putea fi deraiate doar în cazuri excepţionale şi doar cu aprobarea Guvernului. Detaşamentele de partizani vor fi conduse de Generalulul Alexei, fost şef al Inspectoratului ecologic şi Alexandru Banicov, Şef al Agenţiei de Cadastru. Ambii vor fi obligaţi înainte de numire în funcţii să nimicească prin ardere toate certificatele ecologice şi cadastrale eliberate anterior pentru facilitarea construciei de cale ferată.

      6. Lui Iurie Roşca i se vor tăia o dată la trei zile forţat unghiile, va fi obligat să poarte în public pernuţe moi pe mâini şi nu va avea dreptul să se apropie la o distanţă mai mică de trei metri de femei şi poliţişti.

      7. Lui Serafim Urechean i se va interzice, prin hotărâre judecătorească activitatea politică pentru o perioadă de 99 de ani, tot pentru această perioadă i se va intrerzice procurarea ambulanţelor chiar şi în proprietate personală. În semn de profund dispreţ pentru perdanţii care îşi bagă receptorii olfactivi acolo unde nu-i ţin testiculele, în fotoliul lui de parlamentar va sta rezemat de spetează un sac cu dust (praf folosit altă dată în agricultură pentru nimicirea gânacilor de colorado).

      8. Lui Iurie Roşca i se va interzice să-l răpească pe Cubreacov. Iar Cubreacov va fi declarat ostatic de serviciu pasibil de răpire în interes public. Regulamentul de răpire şi detenţie în caz de necesitate publică va fi adoptat de Guvern şi va fi publicat în Monitorul Oficial.

      9. Marc Tkaciuk va fi numit consilier al Preşedintelui Traian Băsescu, iar Vasile Şova, ministrul reîntegrării, va fi mutat la Bucureşti.

      10. Toţi cetăţenii Republicii Moldova care după 4 aprilie 2005 trăiesc cu simţul onoarei lezate, cu simţul demnităţii umane călcate în picioare, cu simţul proprietăţii răpite, sunt sfătuiţi să le înlocuiască pe toate cu simţul umorului şi lucrurile se vor reaşeza pe făgaşul normalităţii.

3 comentarii

  1. Mdea, va sa zica “Guru” Actiunii populare incearca “penetrarea” internetului. Si din start ataca cu “mantre” prin care spera sa castige simpatia idiotilor.
    O.K. wellcome… mister politician. Ati uitat de un punct 11. in acest ciot de articol, este unul aditional/secret care urmareste deportarea tuturor romanilor din Basarabia in Romania, iar functia de presedinte al viitorului pustiu Moldahara va fi desemnat Sergiu Mocanu, dprin decretul Dhalai Lama-ei, care recent a s-a razbunat pe China.

    Toate bune, sire.

  2. punctul 12 – partidele care apar inainte de alegeri ca ciupercile dupa ploaie..dispar respectiv la fel de repede dupa alegeri.

  3. jics

    mai salahor nui crede pe toti idioti mai aveti putin umor mai serjiu spunele ca au avut onoarea…..

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*