Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Membrii Aeroclubului Chişinău cer libertate pentru Sergiu Mocanu

imagine012
Domnul Nicolai Poddubnîi, Directorul Aeroclubului Chişinău, şi membrii acestuia au făscut o Declaraţie prin care îşi exprimă nedumerirea in legătură cu arestarea lui Sergiu Mocanu, care este şi preşedintele Aeroclubului, şi solicită eliberarea lui de sub arest.

 
Vedeţi mai jos originalul şi traducerea Declaraţiei:

declaratia-aeroclub-in-sustinerea-sergiu-mocanu-19mai2009

DECLARAŢIE

Noi, membrii Aeroclubului Chişinău, am aflat cu îngrijorare despre arestarea colegului şi prietenului nostru Sergiu Mocanu.

Domnul Mocanu este preşedintele Aeroclubului Chişinău din iulie 2007. În tot acest răstimp, s-a manifestat doar din punct de vedere pozitiv. Exigenţa în raport cu sine şi faţă de ceilalţi, corectitudinea, onestitatea şi receptivitatea îl caracterizează pe Segiu Mocanu ca pe un conducător iscusit şi prieten de încredere.

Activitatea lui în calitate de preşedinte al Aeroclubului Chişinău are la bază dezvoltarea diferitor tipuri de sport aviatic în republica noastră şi implicarea tinerilor în acest sport. Anume crearea condiţiilor favorabile pentru participarea generaţiei tinere şi educaţia sa patriotică în spiritul dragostei şi respectului faţă de patria sa – Republica Moldova, reprezintă priorităţile de bază în activitatea lui Sergiu Mocanu.

Urmărim cu nedumerire evenimentele legate de domnul Mocanu şi ne exprimăm speranţa, că motivul arestului este o încurcătură, care în timpul apropiat va fi elucidată.

Considerăm că, aplicarea măsurii de arest la etapa preliminară de urmărire este una exagerată şi solicităm schimbarea măsurii de arest pe oricare alta astfel încît să fie cercetat în libertate.

Cu respect,

Directorul Aeroclubului Chişinău    N. Poddubnîi

Membrii Aeroclubului Chişinău:     semnăturile 

 

imagine012    dsc01490dsc003      dsc01479dsc01635dsc01649

Realizat: Daniela Bodrug

1 comentariu

  1. Utah-Insurance-721

    hm. hope to see same more info. Can we speake about it?

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*