Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

Roman și Adrian sunt acasă

roman2adiCurtea de Apel Chișinău a schimbat, astăzi, 23 septembrie 2009, măsura de arest preventiv pe măsura de arest la domiciliu pe un termen de 10 zile pe numele lui Adrian și Roman Mocanu, care se află de la data de 25 septembrie 2008 pe teritoriul misiunii diplomatice românești de la Chișinău urmare a abuzurilor polițienești întreprinse la comandă împotriva lor.

După un an de rezistență, familia mea s-a reîntregit. Acest fapt a fost posibil datorită căderii regimului lui Voronin la ordinul căruia s-au săvârșit mai multe atacuri asupra mea și a familiei mele. Aduc sincere mulțumiri autorităților de la București, care au știut să reacționeze cu calm și înțelepciune la provocările unui regim antiromânesc, dar și să-și sprijine cu demnitate cetățenii.

21 comentarii

  1. Flori

    Felicitari!!!
    Sper ca baietii sunt plini de optimism si incredere in viitor!

  2. Taranu

    Urari de bine si de sanatate! Bravo!!!

  3. Ion

    Felicitari!!!

  4. Iulian

    Felicitari si urari numai de bine.
    Ati reusit, dreptatea e de partea voastra!

  5. Intotdeauna binele invinge raul, dar mai trebuie sa luptam pentru ca raul sa nu mai poata intoarce fata si sa-l nimicim cu toata forta.trebuie sa luptam ca asemenea dictatori ca voronin si in general partidul comunist cu toti cei care mai sunt activi in acest partid sa nu mai poata acede la functii de stat.

  6. Ala

    Sanatate familiei Mocanu! Moldova are nevoie de asa persoane demne de a se numi PATRIOTI!!!

  7. Baietii

    Felicitari baieti. Sa aluptati in continuare pentru idealurile tatului vostru. E un om de aur.

  8. Congratulations! 🙂
    I’m glad that you got your kids back!

  9. Putin

    Asta nu gandi ca sa incheiat. Rominii trebuieste sa mearga la Rominia afara din Moldova. Tot la puscarie veti ajunge toti rominii.

    Slava Rossia, Slava Transnistria !

  10. Bine V-ati intors acasa Adrian si Roman! Sa dea Domnul ca de acum inainte nimeni niciodata sa nu mai poata sa Va ingradesaca acest DREPT

  11. Curiosul

    Domnule Mocanu va felicit in primul rind pentru rentregirea familiei. V-am privit la JurnalTV si totusi sunteti o persoana sincera si vreti sa faceti bine. Va rog nu ne mai tradati niciodata si promiteti ca la urmatoarele alegeri nu ve-ti merge de singur cu partidul dumneavoastra daca nu treceti pragul electoral. Mai e mult pina departe. Succes.

  12. jics

    ma bucur pentru tine si copii tai te string in brati

  13. ion

    Dom.Mocanu vâ ţin minte din timpul cînd eraţi în ppcd aţi fost un patriot şi sunteţi, şi acum eu la fel am doi copii şi
    ştiu ce însemna cînd ajunghi în asa situaţii cu copii.Îmi pare bine şi mie pentru ca copii sunt acasă în familie le doresc
    mulţi ani înainte.

  14. Ne bucuram pentru ca in curand va veti putea recastiga demnitatea si pentru ca tinerii vor avea parte de un proces echitabil. Nu uitam prin ce ati trecut si va multumim pentru verticalitate.
    Speram ca si Oleg Voronin va avea parte de un proces echitabil .

  15. Victor Guzun

    Bine ati revenit in familie, Roman si Adrian.
    Si multa putere parintilor vostri. I-mi imaginez bucuria mamei!

  16. knl

    Domnul “Putin” va aduc la cunostinta ca in Republica Moldova aproximativ 30-40% din populatie detine cetatenie romana, si te asigur ca toate izolatoarele nu sunt suficiente pentru noi, si nu uita ca partidul co-muist a plecat de la putere si dumitale ai inceput a comenta in limba romana , desi cam rau dar oricum e un pas inainte. La conducere fiind AIE, peste 4 ani vei vorbi si vei scrie perfect in limba romana si vei depune cerere pentru redobindirea cetateniei romane , sau dumitale o ai pe cea rusa si nu-ti permite demnitatea???? Las a ca o rezolvam si pe asta, succes si ai grija ce vorbesti si cu cine ca de acum SIS-ul lucreaza pentru noi…..:):):)):):):):)
    Sincere felicitari familiei Mocanu !!!!!!

  17. anatol

    urari de bine familiei Mocanu! Optati pentru reinstaurarea valorilor democratice.Ele nu se reduc la succesele obtinute doar in interesul familiei.Conteaza sa va rezolvati in aspectul penal fabricat si sa nu uitati de pedepsirea celor vinovati de fraudele care vau plasat in situatie critica.De acei cu pseudonimul “Putin” vor mai fi,dar patriotizmul se planteaza,se creste,apoi se traeste prin exemple vii de rezistenta.ONOARE !

  18. Babacu

    Domnule Mocanu, recunosc ca nu v-am inteles cand ati acceptat sa fiti consilier la asa un debil ca Voronin, dar, vorba ceia, tot raul spre bine… Din ultimele evenimente si declaratii m-am convins ca sunteti de-al nostru, un patriot adevarat, iar experienta aflarii Dstra in preajma lui Voronin ne va ajuta sa scoatem la lumina masinatiile clanului.
    Felicitari pentri “reintregirea” familiei Dstra, sanatate si izbanda Va doresc, cu mult respect!

  19. SCUTELNIC TATIANA

    Ma numesc Tatiana Scutelnic, si tatal meu Ion Scutelnic mi-a povestit cu mare drag despre dumneavoastra, mi-a spus ca ati fost colegi in facultatea din Tiraspol. Eu sunt stabilita in Bucuresti, sotul meu este roman, dar toata aceasta perioada am urmarit evenimentele legate de dumneavoastra. Ma bucur pentru copii dumneavoastra si sa speram cu totii intr-un viitor mai bun. Va doresc numai bine dumneavoastra si familiei dumneavoastra.

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*