Sergiu Mocanu

"Totuşi, se poate!"

MĂ VOI ÎNTOARCE CÂT DE CURÂND

Lipsesc de două luni deja din viața publică.

M-am retras discret și nu am mai putut fi găsit nici măcar pe blogul meu.

Nu sunt plecat nicăieri și nici nu intenționez să plec undeva.

M-am retras în intimitatea mea pentru a mă reculege, dar și în încercarea de a închide pentru totdeauna o pagină din biografie.

Ca să înțelegeți cât demult nu aș vrea să mă întorc, dau aici un filmuleț care arată ce am făcut două luni de când lipsesc și recunosc sincer, doar pentru cei care îmi vizitează blogul, că ocupația pe care o urmăriți în acest filmuleț nu aș schimba-o pe nimic. Ca să-mi pot permite un atare lux, trebuia probabil să mă nasc „un pic mai la vest” și poate „un pic mai blazat„. Și cum nu s-a întâmplat nici una nici alta, eu mă voi întoarce cât de curând.

Mă voi întoarce foarte conștient că lumea din jur se descurcă perfect și fără mine.

Mă voi întoarce pentru că eu, spre deosebire de cei, pentru care viața politică este o șansă de a-și sărbători public propria existență atâta timp cât sunt dezirabili, am de răspuns unei chemări și asta este o motivație suficientă pentru a supraviețui și atunci când sunt indezirabil.

Bună ziua.

14 comentarii

  1. maestru

    nu ne tre na.h. sa ni te intorci

    p.s. hai moderule modereazama, eu oricum am sa ma intork…

  2. Sergiu

    SUNTETI BRAVO

  3. Ala

    toata stima si tot respectul pentru dl. Mocanu

  4. Marica

    Eu am incredere in dvs, Dnule Mocanu

  5. Vlad

    E nevoie de prezenta dvs in spatiul public dle Mocanu, pentru a contribui la decomunizarea cat mai grabnica a Basarabiei!

  6. Victor Guzun

    Salutare copiilor Dvs, ei au cel mai mult nevoie de Dvs acum.

  7. abc

    Trebuie să ştii să perseverezi pentru a ajunge la echilibru. Trebuie să fii echilibrat pentru a avea posibilitatea să examinezi cu calm şi limpezime. Trebuie să examinezi cu calm şi vedere clară pentru a ajunge la linişte, la încredere. Trebuie să fi obţinut liniştirea, încrederea, pentru a putea discerne esenţialul lucrurilor. Când se discerne esenţialul lucrurilor, se poate atinge scopul.Confucius Succese!

  8. Salut d-le Mocanu ,vam ascultat la emisiunea jurnal tv ,aveti perfecta dreptate adevarul despre 7 aprilie nu le trebue la guvernanti si inca mult no sa stim daca o sa stim ce sa intimplat,sa dus o mafie si se pare ca vine a doua este prea putina transparenta la tot ce se intimpla, dom Mocanu bravo.

  9. Nina

    /Tara arde,dar baba se piaptana./D-le Mocanu nu ne-ai uimit cu nimic.Sa te intorci pot numai in tabara comunistilor,unde ai fost conselierul saltimbancului voronon.Noua asa patrioti nu ne trebuesc.Te cheama tinerii care nu-ti cunosc biografia.Noi pana ce memorie avem,anul 1992…

  10. UPS

    Un alt rol – acelasi om! Cred ca imbratisati reciproc “omul si rolul” ! Daca nu ati fi cunoscut cu trecutul inteles destul de controversat, ati fi poate eroul imaginar pentru unii….
    Poate ca va gasiti in domeniul in care va sede bine ? Aici este cazul in care, cred, puteti merge mai departe, separind
    diversele domenii, sa ramineti la inaltimea zborului, care va arata frumos si curajos….Mi-asi dori sa urc si eu la inaltimea zborului, sa nu aud si sa nu vad, macar o perioada, prostia omeneasca…….aducatoare de vise si povesti triste….

  11. ucsm

    Domnule Mocanu ii pojar, AIE o ea razna de-a binelea, d-stra ati citit, doamne doamne sau dus ai nostri au venit ai nostri. http://unimedia.md/?mod=news&id=14564

  12. jics

    ce stii nina despre 1992. spunene si noua celor care am fost alaturi de mocanu.dar spuneo public poate te scuipa cineva.eu astept

  13. palade

    Serge, mi-a placut cum ai vorbit ieri la Jurnal TV. Continua. Bafta
    aici e nink-ul: http://jurnaltv.md/#30710&20091118&30985&&3605&3604

  14. Taranu

    Mi se pare ca in Biblie gasim o atare fraza prin care Isus ar fi spus ca numai cine nu a gresit poate sa arunce cu piatra… Maestre, injuratura nu-ti face fata, vei avea sansa sa nu-l votezi. Fapt urmat si de Nina, a carei parere o respect, doar ca subiectivitatea ei o determina a fi drept una unilaterala. Am urmariut “caderile” lui Sergiu si am reusit in parte sa le inteleg fiindca par a fi fara “voie” , mai ales ca lupta sa pentru romanii basarabeni a fost in masura sa se inalte cu mult peste “slabiciunile” sale umane de care nimeni nu e strain. Pe de alta parte cu cit vom dispune de mai multe persoane implicate calitativ in procesele civico-politice cu atut vom fi mai departe de perioade de tipul regimului lui Voronin. Nu e numaidecit sa fim intoleranti si sa dam cu ranga, votul fiind cea mai teribila arma.
    Sergiu, era si timpul sa te intorci. Felicitari!

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*